Samenwerkingsovereenkomst 1e Huize Petronella ondertekend

EWIJK, 16 juni 2011 – Standvast Wonen en St. Huize Petronella tekenen samenwerkingsovereenkomst 1e Huize Petronella.Op woensdag 15 juni ondertekenden Adri van Grinsven, directeur-bestuurder van Standvast Wonen, en Jules Fransen, voorzitter van Stichting Huize Petronella, een samenwerkingsovereen- komst voor de ontwikkeling van Huize Petronella in Ewijk.Deze samenwerking heeft tot doel het realiseren van zes woonhuizen en één algemene ruimte voor het huisvesten van in totaal 42 dementerende ouderen. Initiatiefnemers voor Huize Petronella zijn Anna Kalkman en Jules Fransen van Stichting Huize Petronella. De stichting gaat de woonhuizen en de algemene ruimte huren van Standvast Wonen en is zelf verantwoordelijk voor de verhuur en zorg aan de dementerenden.

EWIJK, 16 juni 2011 – Standvast Wonen en St. Huize Petronella tekenen samenwerkingsovereenkomst 1e Huize Petronella.

Op woensdag 15 juni ondertekenden Adri van Grinsven, directeur-bestuurder van Standvast Wonen, en Jules Fransen, voorzitter van Stichting Huize Petronella, een samenwerkingsovereen- komst voor de ontwikkeling van Huize Petronella in Ewijk.

Deze samenwerking heeft tot doel het realiseren van zes woonhuizen en één algemene ruimte voor het huisvesten van in totaal 42 dementerende ouderen. Initiatiefnemers voor Huize Petronella zijn Anna Kalkman en Jules Fransen van Stichting Huize Petronella. De stichting gaat de woonhuizen en de algemene ruimte huren van Standvast Wonen en is zelf verantwoordelijk voor de verhuur en zorg aan de dementerenden.

 

Huize Petronella wordt een vernieuwend, maar vooral eigentijds antwoord op de vraag van dementerende ouderen naar een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving. Hiermee wil de stichting een beschermende, inspirerende leefomgeving creëren voor dementerende ouderen die permanente zorg en veiligheid nodig hebben. Huize Petronella wordt naast de multifunctionele accommodatie (MFA) Ewijk gerealiseerd, aan den Elt. Naar verwachting start de bouw van de woningen eind 2012, waarna zij een jaar later, eind 2013 opgeleverd worden.

Lees ook: Gemeente stelt deel ‘den Elt’ beschikbaar voor dementerende ouderen

 

Adri van Grinsven (l) en Jules Fransen  (r)
Op de achtergrond het perceel waar Huize Petronella komt

 

 

 

 

Cookieinstellingen