Dwangsom voor Autobedrijf Hendriks

Foto:

BEUNINGEN, 7 juli 2011 – Autobedrijf Hendriks heeft een dwangsom van 750 euro per geconstateerde overtreding (maximaal eenmaal per dag) met een maximum van 9.750,- euro opgelegd gekregen.De gemeente Beuningen is hiertoe overgegaan nadat er geconstateerd is dat het autobedrijf bedrijfsmatig auto’s stalt en verkoopt aan de Van Heemstraweg 35. Dit perceel heeft een woonbestemming. De bedrijfslocatie van Autobedrijf Hendriks is aan de Goudwerf in Beuningen.Na het aanschrijven van de overtreder is deze doorgegaan met het plaatsen van advertenties waarin auto’s te koop aangeboden worden en waarbij de auto’s niet op de bedrijfslocatie maar aan de openbare weg aan de Van Heemstraweg gestald worden.Als de overtredingen doorgaan en het maximale bedrag betaald is, betekent dit niet dat de overtreding dan ‘afbetaald’ is en voort mag duren. De gemeente zal dan ofwel een hogere dwangsom opleggen, ofwel bestuursdwang opleggen. Dit betekent dat de overtreding in opdracht van de gemeente zal worden beëindigd en dat de gemaakte kosten op de overtreder verhaald zullen worden.

BEUNINGEN, 7 juli 2011 – Autobedrijf Hendriks heeft een dwangsom van 750 euro per geconstateerde overtreding (maximaal eenmaal per dag) met een maximum van 9.750,- euro opgelegd gekregen.

De gemeente Beuningen is hiertoe overgegaan nadat er geconstateerd is dat het autobedrijf bedrijfsmatig auto’s stalt en verkoopt aan de Van Heemstraweg 35. Dit perceel heeft een woonbestemming. De bedrijfslocatie van Autobedrijf Hendriks is aan de Goudwerf in Beuningen.

Na het aanschrijven van de overtreder is deze doorgegaan met het plaatsen van advertenties waarin auto’s te koop aangeboden worden en waarbij de auto’s niet op de bedrijfslocatie maar aan de openbare weg aan de Van Heemstraweg gestald worden.

Als de overtredingen doorgaan en het maximale bedrag betaald is, betekent dit niet dat de overtreding dan ‘afbetaald’ is en voort mag duren. De gemeente zal dan ofwel een hogere dwangsom opleggen, ofwel bestuursdwang opleggen. Dit betekent dat de overtreding in opdracht van de gemeente zal worden beëindigd en dat de gemaakte kosten op de overtreder verhaald zullen worden.

 

Cookieinstellingen