De Duivendonck + De kei = De Reuzepas

Foto:

EWIJK, 25 augustus 2011 – De fusie van de basisscholen De Duivendonck en De Kei heeft ertoe geleid dat de nieuwe school ook onder een andere naam verder gaat. Een werkgroep bestaande uit ouders en kinderen hebben de naam De Reuzepas bedacht.Twee jaar geleden zijn de scholen in het MFA getrokken. In het afgelopen schooljaar had de openbare school De Kei nog slechts 33 leer- lingen. Het bestuur van stichting Oeverwal heeft toen verzocht om de school op te heffen. De leerlingen konden naar de katholieke Duivendonck. Om de gelijkwaardigheid van beide scholen en beide identiteiten, openbaar en katholiek, te benadrukken is ervoor gekozen om de school een nieuwe naam te geven.

EWIJK, 25 augustus 2011 – De fusie van de basisscholen De Duivendonck en De Kei heeft ertoe geleid dat de nieuwe school ook onder een andere naam verder gaat. Een werkgroep bestaande uit ouders en kinderen hebben de naam De Reuzepas bedacht.

Twee jaar geleden zijn de scholen in het MFA getrokken. In het afgelopen schooljaar had de openbare school De Kei nog slechts 33 leer- lingen. Het bestuur van stichting Oeverwal heeft toen verzocht om de school op te heffen. De leerlingen konden naar de katholieke Duivendonck. Om de gelijkwaardigheid van beide scholen en beide identiteiten, openbaar en katholiek, te benadrukken is ervoor gekozen om de school een nieuwe naam te geven.

 

 

Cookieinstellingen