Jubileumconcert “Let’s Sing” van Amusementskoor Surprise

Foto:

EWIJK, 8 oktober 2011 – Op 26 februari bestond Amusementskoor Surprise 20 jaar. Wat ooit begon als een koortje, repterend op de trappen van een Ewijkse basisschool is nu een volwassen koor van enthousiaste mannen en vrouwen, repeterend in de nieuwe MFA, ’t Hart in Ewijk.Het belangrijkste doel van het koor is nog steeds het beoefenen van de zangkunst in de meest brede zin van het woord met een accent op amusement zodat haar naam “Amusementskoor” eer wordt gedaan. Het repertoire is veelzijdig, van licht klassiek tot pop, vierstemmig en meestal in het Engels.Amusementskoor Surprise staat sinds enkele jaren onder leiding van professioneel en gelouterd dirigent Frans Lemmens. Anjo Hogendoorn is de vaste pianiste. Zij speelt sinds de verjaardag van Surprise op een nieuwe piano die kon worden gekocht dankij een flinke bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.Tijdens het jubileumconcert zal er instrumentale begeleiding zijn van drums, basgitaar, keyboard en dwarsfluit. Surprise heeft vele prachtige concerten gegeven waarbij de jubileumconcerten als echte hoogtepunten zijn aan te merken. Surprise weet nu al dat ze haar jubileumconcert van 5 november aan de lijst met hoogtepunten kan toevoegen.

EWIJK, 8 oktober 2011 – Op 26 februari bestond Amusementskoor Surprise 20 jaar. Wat ooit begon als een koortje, repterend op de trappen van een Ewijkse basisschool is nu een volwassen koor van enthousiaste mannen en vrouwen, repeterend in de nieuwe MFA, ’t Hart in Ewijk.

Het belangrijkste doel van het koor is nog steeds het beoefenen van de zangkunst in de meest brede zin van het woord met een accent op amusement zodat haar naam “Amusementskoor” eer wordt gedaan. Het repertoire is veelzijdig, van licht klassiek tot pop, vierstemmig en meestal in het Engels.

Amusementskoor Surprise staat sinds enkele jaren onder leiding van professioneel en gelouterd dirigent Frans Lemmens. Anjo Hogendoorn is de vaste pianiste. Zij speelt sinds de verjaardag van Surprise op een nieuwe piano die kon worden gekocht dankij een flinke bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Tijdens het jubileumconcert zal er instrumentale begeleiding zijn van drums, basgitaar, keyboard en dwarsfluit. Surprise heeft vele prachtige concerten gegeven waarbij de jubileumconcerten als echte hoogtepunten zijn aan te merken. Surprise weet nu al dat ze haar jubileumconcert van 5 november aan de lijst met hoogtepunten kan toevoegen.

 

Het koor nodigt u uit voor een muzikale avond met veel luister- en kijkplezier. Wilt u ook komen zingen, kom vrijblijvend een keer naar de repetitie op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

 


Zaterdag 5 november 2011
om 20.00 uur in MFA ’t Hart,
Den Elt 17 Ewijk.
Toegangsprijs € 10,00 incl. koffie of thee

Voorverkoop bij:

 

– Schippers Optiek Beuningen,
– Dio drogisterij in Ewijk
– Broodhuys Ewijk

Verkoop op de dag van het concert bij ‘t Hart.

Cookieinstellingen