Beuningen krijgt mogelijk een Action

Foto:

BEUNINGEN, 26 oktober 2011 – Mogelijk komt er een Action in het voormalige Bristolpand aan het Kerkplein in Beuningen.De keten blijkt belangstelling voor Beuningen te hebben maar heeft daarvoor wel een locatie van 1.000 vierkante meter op haar wensenlijst staan. Op dit moment is dat het standaard verkoopoppervlak van de nieuwe winkels. Dit is om ruimte te kunnen bieden aan het steeds uitgebreidere assortiment.De eigenaar van het pand, Woningcorporatie Standvast Wonen, heeft bij de gemeente Beuningen een aanvraag ingediend om het pand uit te mogen breiden. Op dit moment is het pand voor 600 m2 bestemd voor detailhandel. Een achter het pand gelegen overkapping doet dienst als opslag. Door deze overkapping bij de winkelruimte te betrekken komt de totale oppervlakte op de gewenste 1.000 vierkante meter.De gemeente Beuningen heeft een onderzoek laten doen naar de mogelijke effecten van de komst van een Action binnen de gemeente. Uit dat onderzoek blijkt dat de komst van een Action een toegevoegde waarde voor het centrum heeft. Door de ligging is bereikbaarheid voor zowel de consument als de bevoorrading goed. Deze uitkomst heeft geresulteerd in het besluit van het College van B&W om medewerking te verlenen aan de uitbreiding van de winkelruimte. De consument krijgt met de vestiging van Action de beschikking over een nieuwe aantrekkelijke formule in het eigen centrum. Door de verwachte toename van de aantrekkingskracht van het centrum worden ook andere winkeliers in de gelegenheid gesteld te profiteren van het extra bezoekerspotentieel.Op dit moment huurt Actie Markt nog het pand. De definitieve afspraken zullen nog tussen Standvast Wonen en de keten Action gemaakt moeten worden.

BEUNINGEN, 26 oktober 2011 – Mogelijk komt er een Action in het voormalige Bristolpand aan het Kerkplein in Beuningen.

De keten blijkt belangstelling voor Beuningen te hebben maar heeft daarvoor wel een locatie van 1.000 vierkante meter op haar wensenlijst staan. Op dit moment is dat het standaard verkoopoppervlak van de nieuwe winkels. Dit is om ruimte te kunnen bieden aan het steeds uitgebreidere assortiment.

De eigenaar van het pand, Woningcorporatie Standvast Wonen, heeft bij de gemeente Beuningen een aanvraag ingediend om het pand uit te mogen breiden. Op dit moment is het pand voor 600 m2 bestemd voor detailhandel. Een achter het pand gelegen overkapping doet dienst als opslag. Door deze overkapping bij de winkelruimte te betrekken komt de totale oppervlakte op de gewenste 1.000 vierkante meter.

De gemeente Beuningen heeft een onderzoek laten doen naar de mogelijke effecten van de komst van een Action binnen de gemeente. Uit dat onderzoek blijkt dat de komst van een Action een toegevoegde waarde voor het centrum heeft. Door de ligging is bereikbaarheid voor zowel de consument als de bevoorrading goed. Deze uitkomst heeft geresulteerd in het besluit van het College van B&W om medewerking te verlenen aan de uitbreiding van de winkelruimte.

De consument krijgt met de vestiging van Action de beschikking over een nieuwe aantrekkelijke formule in het eigen centrum. Door de verwachte toename van de aantrekkingskracht van het centrum worden ook andere winkeliers in de gelegenheid gesteld te profiteren van het extra bezoekerspotentieel.

Op dit moment huurt Actie Markt nog het pand. De definitieve afspraken zullen nog tussen Standvast Wonen en de keten Action gemaakt moeten worden.

 

 

 

 

Cookieinstellingen