Idee voor je leefomgeving? Schrijf je in voor Kern met Pit!

Foto:

ARNHEM, 3 november 2011 – Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert dit jaar weer de wedstrijd Kern met Pit.Wil jij graag zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren, dan kun je je met jouw project inschrijven tot 30 november 2011. Via de wedstrijd Kern met Pit gaan bewonersgroepen aan de slag om hun idee voor hun leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Als dat lukt, dan ontvangen zij het predikaat Kern met Pit en € 1.000.Heb jij een idee voor je leefomgeving? Ga dan naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in!Bij Projecten kan je inspiratie opdoen aan de hand van ideëen van andere inschrijvingen.

ARNHEM, 3 november 2011 – Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert dit jaar weer de wedstrijd Kern met Pit.

Wil jij graag zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren, dan kun je je met jouw project inschrijven tot 30 november 2011. Via de wedstrijd Kern met Pit gaan bewonersgroepen aan de slag om hun idee voor hun leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Als dat lukt, dan ontvangen zij het predikaat Kern met Pit en € 1.000.

Heb jij een idee voor je leefomgeving?
Ga dan naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in!
Bij Projecten kan je inspiratie opdoen aan de hand van ideëen van andere inschrijvingen.

 

 

 

Cookieinstellingen