Stress en vermoeidheidsklachten te lijf

24 nov 2011, 9:40 Nieuws
g63vgpsrezeqpe8n3lqagfozo 92891
EWIJK, 24 november 2011 - Fysiotherapie Beuningen houdt woensdag 30 november van 19.30-21.00 uur een informatieavond over Stress en vermoeidheidsklachten. Mentale belasting van de geest, kan een enorm effect hebben op de lichamelijke gezondheidstoestand. Welke processen zich dan in het lichaam afspelen en welke symptomen er kunnen ontstaan, wordt tijdens deze avond besproken. Ook hoe u deze klachten kunt voorkomen en op welke signalen u kunt letten. Mindfullness is een methode, om meer grip op de situatie te krijgen en weer een begin te maken naar natuurlijk herstel. Ook ademhalingsoefeningen en visualisaties zijn praktische oefeningen die voor verbetering kunnen zorgen.De avond is de vierde uit een serie van vijf informatieavonden. De laatste avond is op woensdag 14 december (Onverklaarbare en vage klachten: Gezondheidsopstellingen, een methode!).
EWIJK, 24 november 2011 - Fysiotherapie Beuningen houdt woensdag 30 november van 19.30-21.00 uur een informatieavond over Stress en vermoeidheidsklachten.
Mentale belasting van de geest, kan een enorm effect hebben op de lichamelijke gezondheidstoestand. Welke processen zich dan in het lichaam afspelen en welke symptomen er kunnen ontstaan, wordt tijdens deze avond besproken. Ook hoe u deze klachten kunt voorkomen en op welke signalen u kunt letten.
Mindfullness is een methode, om meer grip op de situatie te krijgen en weer een begin te maken naar natuurlijk herstel. Ook ademhalingsoefeningen en visualisaties zijn praktische oefeningen die voor verbetering kunnen zorgen.
De avond is de vierde uit een serie van vijf informatieavonden. De laatste avond is op woensdag 14 december (Onverklaarbare en vage klachten: Gezondheidsopstellingen, een methode!).
Kosten:
€ 12,50,- per avond.
Tijden: 19.30 - 21.00 inclusief korte pauze met thee/koffie
Aanmelden van te voren zeer aanbevolen vanwege beperkt aantal beschikbare plaatsen in de zaal!
024-6774861 / [email protected]
zie ook fysiotherapiepraktijkbeuningen.nl

Locatie:
Zaal Bouw & Timmerbedrijf Jos Perlo
Ir. van Stuivenbergweg 35 Ewijk