Fysiotherapeute Nathalie Geldof en de Beuningen Heroes gaan er voor de tweede keer vol tegenaan!

Foto:

BEUNINGEN, 31 december 2011 – Fysiotherapeute Nathalie Geldof van Fysiotherapie Beuningen, is weer de medische begeleider voor het team van Beuningen Heroes in de strijd tegen kanker.Net als afgelopen jaar, heeft Nathalie Geldof zich beschikbaar gesteld voor de begeleiding en ondersteuning van de renners die op 1 dag, zesmaal de AlpHuez gaan beklimmen.

BEUNINGEN, 31 december 2011 – Fysiotherapeute Nathalie Geldof van Fysiotherapie Beuningen, is weer de medische begeleider voor het team van Beuningen Heroes in de strijd tegen kanker.

Net als afgelopen jaar, heeft Nathalie Geldof zich beschikbaar gesteld voor de begeleiding en ondersteuning van de renners die op 1 dag, zesmaal de AlpHuez gaan beklimmen.

Afgelopen jaar is er een recordbedrag van 60.00 bij elkaar gefietst, en dit jaar hopen ze dit bedrag te evenaren of wellicht wel te verhogen. Dat de voorbereidingen nu al in volle gang zijn, is volgens Nathalie een absolute voorwaarde om op 7 juni 2012 goed aan de start te verschijnen. Ze vertelt vanuit haar ervaring dat het fysiek loodzwaar is de berg met 23 bochten te bedwingen. Eenmaal op de top is er tijd voor een korte rustpauze, de nodige medische verzorging en daarna daalt de renner weer af om weer opnieuw te gaan klimmen.

Vooral na de derde keer wordt het echt zwaar, zegt ze. Fysiek begint de uitputting toe te slaan maar vooral het mentale aspect moet niet worden onderschat. Opgeven is echter geen optie, en dan kan een luisterend oor en een korte massage-behandeling de renner weer net op het goede spoor krijgen om toch door te gaan.

Voor het team Beuningen Heroes staat vanaf januari 2012 de deur weer open om net als in 2011, samen voor een fantastisch resultaat te zorgen. En Nathalie’s motto blijft hetzelfde als afgelopen jaar: “We gaan het gewoon doen ! “

Vragen of nieuwsgierig geworden over de AlpHuZes-actie of interesse om te sponsoren, bel gerust naar Nathalie: 024-6774861 of loop eens binnen in de praktijk van Fysiotherapie Beuningen: Sima 64A Beuningen.

Foto: Team-presentatie tijdens BOI; presentatie door Jolanda Roghmans
Rechts, fysiotherapeute Nathalie Geldof

Gerelateerd(e) bericht(en)
14-06-2011 Beuningen Heroes zijn terug, missie volbracht!
16-12-2010 Team Beuningen Heroes komt in actie

Cookieinstellingen