De woningmarkt onder de loep

Foto:

GEMEENTE, 31 december 2011 – De gemeente Beuningen wil graag weten hoe haar inwoners wonen, wat ze van hun buurt vinden en of ze verhuiswensen hebben. Om dit te onderzoeken doet de gemeente mee aan het landelijke WoonOnderzoek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook u kunt gevraagd worden om aan dit onderzoek mee te doen.

GEMEENTE, 31 december 2011 – De gemeente Beuningen wil graag weten hoe haar inwoners wonen, wat ze van hun buurt vinden en of ze verhuiswensen hebben.

Om dit te onderzoeken doet de gemeente mee aan het landelijke WoonOnderzoek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook u kunt gevraagd worden om aan dit onderzoek mee te doen.

Onderzoek voor een goed woonbeleid
De antwoorden die worden gegeven, zullen door de gemeente worden gebruikt om een goed woonbeleid te kunnen voeren. De gemeente vindt het erg belangrijk dat het beleid dat zij maken in overeen- stemming is met de wensen van de inwoners. Deze wensen kunnen gaan over de buurt maar ook over verhuisplannen en een eventuele nieuwe woning.

Uitnodiging
Het CBS kiest willekeurig inwoners uit om mee te doen aan het onderzoek. Het onderzoek, dat sinds 1964 wordt uitgevoerd, startte in september 2011. Inwoners kunnen tot mei 2012 een uitnodiging ontvangen. In deze uitnodiging wordt gevraagd om mee te doen aan het onderzoek via het internet. Als u een uitnodiging heeft ontvangen en u heeft geen internet, dan wordt u gebeld of komt er iemand op bezoek. De interviewer die u komt bezoeken kan zich altijd legitimeren, vergeet hier niet naar te vragen.

Resultaten
Rond de jaarwisseling van 2012-2013 zijn de resultaten voor de gemeente Beuningen beschikbaar. De gemeente Beuningen kijkt uit naar de resultaten en bedankt u voor uw hulp. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 024 of ga naar www.rijksoverheid.nl.

 

 

 

Cookieinstellingen