Senioren Beuningen: Informatiemiddag reis Harzgebergte

BEUNINGEN, 8 februari 2012 – De Commissie Reizen van de vereniging Senioren Beuningen heeft een optie genomen op een vijfdaagse reis naar het Harzgebergte.Deze reis zal plaatsvinden van 28 mei t/m 1 juni 2012. Om te weten of er voldoende deelnemers zijn is snel reageren gewenst. Er kunnen maximaal 58 personen aan deze reis deelnemen. Informatie over de reis is te lezen in de januari- en februari-nummers van de Cirkel (maandblad van de Vereniging van Senioren Beuningen).PresentatieOp 6 maart 2012 wordt in samenwerking met de stichting Perspectief een presentatie gegeven van en namens de reiscommissie. U bent van harte welkom om 14.00 uur in het Molenhuis in Beuningen.Het programma is als volgt:

BEUNINGEN, 8 februari 2012 – De Commissie Reizen van de vereniging Senioren Beuningen heeft een optie genomen op een vijfdaagse reis naar het Harzgebergte.

Deze reis zal plaatsvinden van 28 mei t/m 1 juni 2012. Om te weten of er voldoende deelnemers zijn is snel reageren gewenst. Er kunnen maximaal 58 personen aan deze reis deelnemen. Informatie over de reis is te lezen in de januari- en februari-nummers van de Cirkel (maandblad van de Vereniging van Senioren Beuningen).

Presentatie
Op 6 maart 2012 wordt in samenwerking met de stichting Perspectief een presentatie gegeven van en namens de reiscommissie. U bent van harte welkom om 14.00 uur in het Molenhuis in Beuningen.

Het programma is als volgt:

  1. Welkom
  2. Korte presentatie over de Betuwe Expres
  3. Aan de hand van foto’s wordt de reis naar de Harzgebergte per dag besproken.
  4. Gelegenheid tot het stellen van vragen over deze reis.
    Korte uitleg en mogelijkheden over de najaarsreis.
  5. Afsluiting.

Namens de reiscommissie, Geert Vink en Joop Croonen

Cookieinstellingen