Vierdaagse-actie voor Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen

07 mrt 2012, 10:41 Nieuws
wona9cdy94p5khc0esjfllw7j 126977
NIJMEGEN/BEUNINGEN, 7 maart 2012 - Als jongste deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse stond de Beuningse Ivo Vloet vorig jaar volop in de schijnwerpers. Net als 180 andere vierdaagse wandelaars sponsorde Ivo de Nijmeegse Stamceldonorbank. De Stamceldonorbank viert dit jaar met de Vierdaagse-actie haar eerste lustrum en zoekt enthousiaste wandelaars.Loopt u dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse? Sponsor dan de Stamceldonorbank en wandel voor een goed doel. Hierbij kunt u gebruik maken van alle gemakken die zij (i.s.m. personeels- vereniging RU/UMC) u bieden. Inschrijven als stamceldonor kan natuurlijk ook.
NIJMEGEN/BEUNINGEN, 7 maart 2012 - Als jongste deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse stond de Beuningse Ivo Vloet vorig jaar volop in de schijnwerpers.
Net als 180 andere vierdaagse wandelaars sponsorde Ivo de Nijmeegse Stamceldonorbank. De Stamceldonorbank viert dit jaar met de Vierdaagse-actie haar eerste lustrum en zoekt enthousiaste wandelaars.
Loopt u dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse? Sponsor dan de Stamceldonorbank en wandel voor een goed doel. Hierbij kunt u gebruik maken van alle gemakken die zij (i.s.m. personeels- vereniging RU/UMC) u bieden. Inschrijven als stamceldonor kan natuurlijk ook.
Ivo Vloet, jongste loper 2011
• Gratis koffie, thee, soep
• Blaren prikken
• Massage
• 3 herkenbare T-shirts
• Keuze uit stevige regencape
of pet
• Korting bij diverse bedrijven
• Uitnodiging infoavond/borrel
1e week van juni
• Uitnodiging borrel na de
vierdaagse
• Bij een sponsorbedrag > 75 euro ontvangt u een aandenken
Patiënten: Een stamcel- transplantatie is voor veel zieke kinderen en volwassenen de enige kans om weer beter te worden. Deze patiënten hebben veelal bloedziektes zoals leukemie. Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen is de Stamceldonorbank in Zuidoost Nederland en zoekt voor patiënten in deze regio een geschikte stamceldonor.
Donors: De Stamceldonorbank is een non-profit organisatie en wordt niet gesubsidieerd vanuit de overheid. De middelen zijn beperkt. Voor het typeren en registreren van de broodnodige nieuwe stamceldonors is veel geld nodig. De stichting wil zoveel mogelijk donors registreren. Hoe meer donors er ingeschreven staan, hoe groter de kans is om een passende donor te vinden voor een patiënt!
Sponsoracties zijn dus van noodzakelijk belang.
Kijk voor verdere informatie over stamceldonor worden of de Vierdaagse actie op de website www.stamceldonor.nl .
Bedankt voor het lezen tot hier, maar heeft u nog 10 minuutjes om de video te bekijken? U kunt een leven redden!