VIP: Gratis advertentie voor een vrijwilliger plaatsen

15 mrt 2012, 9:19 Nieuws
bikes blauwe verlichting 915x518 1
GEMEENTE, 15 maart 2012 - Een advertentie voor een vrijwilliger plaatsen? Organisaties kunnen gratis terecht bij het VIP. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is een vrijwilligerscentrale die werkzaam is in de gemeente Beuningen. U kunt hier: vrijwilligerswerk zoeken, vacatures voor vrijwilligerswerk aanbieden of informatie opvragen. Maatschappelijke organisaties die graag vrijwilligers inzetten om een deel van hun activiteiten uit te voeren, kunnen kosteloos bij het VIP terecht om advies. Ook voor al uw vragen over vrijwilligersbeleid, rechten en plichten, contracten, verzekering en over Maatschappelijk ondernemen kunt u bij het VIP terecht.
GEMEENTE, 15 maart 2012 - Een advertentie voor een vrijwilliger plaatsen? Organisaties kunnen gratis terecht bij het VIP .
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is een vrijwilligerscentrale die werkzaam is in de gemeente Beuningen.
U kunt hier: vrijwilligerswerk zoeken, vacatures voor vrijwilligerswerk aanbieden of informatie opvragen.
Maatschappelijke organisaties die graag vrijwilligers inzetten om een deel van hun activiteiten uit te voeren, kunnen kosteloos bij het VIP terecht om advies. Ook voor al uw vragen over vrijwilligersbeleid, rechten en plichten, contracten, verzekering en over Maatschappelijk ondernemen kunt u bij het VIP terecht.