Komt de koninklijke familie naar Koninginnedag in Winssen?

Foto:

WINSSEN, 26 april 2012 – Evenals voorgaande jaren zal tijdens Koninginnedag het nodige te beleven zijn op het Kerkplein in Winssen.De activiteiten beginnen om 11.00 uur, als vanaf het U.L.T.O gebouw de bonte stoet met versierde fietsen onder muzikale begeleiding van de fanfare zal vertrekken naar het Kerkplein. De festiviteiten beginnen met de traditionele ballonnenwedstrijd waarna de jeugd zich kan vermaken op de luchtkussens. Verder geven leden van Toneelvereniging Plankenkoorts met de nodige enthousiasme een workshop ‘acteren’. Ook Winssen Got TalentWie weet staat er deze dag nog een heus acteur of actrice op het Kerkplein. We hopen deze dag sowieso al het nodige talent te mogen aanschouwen tijdens ‘Winssen Got Talent’. Dus als je jezelf deze dag wil laten zien bieden wij jou een mooi podium hiervoor. Opgeven hiervoor kan nog bij Bianca Kersten: 0657-051996. Koninklijke familieInmiddels gaat het gerucht dat de koninklijke familie nog wel eens hun gezicht in Winssen kunnen laten zien. We wachten af… Uiteraard is er ook ruimte voor de nodige folklore. Na de spijkerbroek-hang-wedstrijd van vorig jaar kan men dit jaar zijn beste beentje voor zetten tijdens de ringsteek-vanaf-de-fiets-wedstrijd. Gedurende de hele middag is er een Vrijmarkt. Dus mocht u in het bezit zijn van nog wat handelswaar, kom gerust naar het Plein. Opgeven is gewenst, dit kan ook bij Bianca Kersten. Terras, snackwagen en disco!De gehele dag is het terras geopend, mits het goed weer is natuurlijk. De inwendige mens hoeft niets te kort te komen, want vanaf 15.00 uur zal de snackwagen van Bas geopend zijn! Voor de muzikale omlijsting zorgt Disco Express. Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn en wij u mogen begroeten tijdens Koninginnedag op het Kerkplein in Winssen.

WINSSEN, 26 april 2012 – Evenals voorgaande jaren zal tijdens Koninginnedag het nodige te beleven zijn op het Kerkplein in Winssen.

De activiteiten beginnen om 11.00 uur, als vanaf het U.L.T.O gebouw de bonte stoet met versierde fietsen onder muzikale begeleiding van de fanfare zal vertrekken naar het Kerkplein.

De festiviteiten beginnen met de traditionele ballonnenwedstrijd waarna de jeugd zich kan vermaken op de luchtkussens. Verder geven leden van Toneelvereniging Plankenkoorts met de nodige enthousiasme een workshop ‘acteren’.

Ook Winssen Got Talent
Wie weet staat er deze dag nog een heus acteur of actrice op het Kerkplein. We hopen deze dag sowieso al het nodige talent te mogen aanschouwen tijdens ‘Winssen Got Talent’. Dus als je jezelf deze dag wil laten zien bieden wij jou een mooi podium hiervoor.
Opgeven hiervoor kan nog bij Bianca Kersten: 0657-051996.

Koninklijke familie
Inmiddels gaat het gerucht dat de koninklijke familie nog wel eens hun gezicht in Winssen kunnen laten zien. We wachten af… Uiteraard is er ook ruimte voor de nodige folklore. Na de spijkerbroek-hang-wedstrijd van vorig jaar kan men dit jaar zijn beste beentje voor zetten tijdens de ringsteek-vanaf-de-fiets-wedstrijd. Gedurende de hele middag is er een Vrijmarkt. Dus mocht u in het bezit zijn van nog wat handelswaar, kom gerust naar het Plein.
Opgeven is gewenst, dit kan ook bij Bianca Kersten.

Terras, snackwagen en disco!

De gehele dag is het terras geopend, mits het goed weer is natuurlijk. De inwendige mens hoeft niets te kort te komen, want vanaf 15.00 uur zal de snackwagen van Bas geopend zijn! Voor de muzikale omlijsting zorgt Disco Express.

Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn en wij u mogen begroeten tijdens Koninginnedag op het Kerkplein in Winssen.

Cookieinstellingen