Laatste kaarten voor ‘Spiegelbeeld’

Foto:

BEUNINGEN, 12 mei 2012 – De Beuningse Theatergroep Sprankel maakt theaterproducties voor zieke kinderen in ziekenhuizen.Dit jaar bestaan ze vijf jaar en daarom organiseerden ze “Sprankel On Tour”. De aftrap was in het Radboud Kinderziekenhuis waar zij de première speelden van hun voorstelling “Spiegelbeeld”. Sprankel doet alles op vrijwillige basis ze voeren zelf het hele jaar acties en geven optredens zodat zij geld kunnen genereren om hun producties te bekostigen. Naast het Radboud traden zij ook op in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, het LUMC in Leiden en het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.De tour is nu afgelopen maar zij spelen nog drie keer voor thuispubliek in Theater de Molen in Beuningen. Daar zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar.- zaterdag 19 mei om 19.30 uur- zondag 20 mei om 14.00 uur- zondag 20 mei om 19.00 uur

BEUNINGEN, 12 mei 2012 – De Beuningse Theatergroep Sprankel maakt theaterproducties voor zieke kinderen in ziekenhuizen.

Dit jaar bestaan ze vijf jaar en daarom organiseerden ze “Sprankel On Tour”. De aftrap was in het Radboud Kinderziekenhuis waar zij de première speelden van hun voorstelling “Spiegelbeeld”.

Sprankel doet alles op vrijwillige basis ze voeren zelf het hele jaar acties en geven optredens zodat zij geld kunnen genereren om hun producties te bekostigen. Naast het Radboud traden zij ook op in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, het LUMC in Leiden en het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

De tour is nu afgelopen maar zij spelen nog drie keer voor thuispubliek in Theater de Molen in Beuningen. Daar zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar.

– zaterdag 19 mei om 19.30 uur
– zondag 20 mei om 14.00 uur
– zondag 20 mei om 19.00 uur

De voorstellingen zijn in Theater de Molen in Beuningen (Molenstraat 54) en de kaarten kosten 7 euro per stuk. Er zijn op dit moment nog voor alle voorstelling nog enkele kaarten. Kaarten reserveren kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij uw naam, de gekozen voorstelling en het aantal kaartjes dat u wilt ontvangen. U krijgt een bevestigingsmail met de betalingsinformatie.

Bij de voorstelling van woensdag 2 mei bij het LUMC in Leiden was Unity TV aanwezig voor een interview:

 

Cookieinstellingen