Welke zonnebrand gaat mee op vakantie?

09 jun 2012, 17:06 Nieuws
do602dxwdwl8toyr6x4blvh33 149970
ADVERTORIAL, 9 juni 2012 - De vakantieperiode komt eraan!Heb je al geboekt en ben je aan het dagdromen? Of boek je pas op het laatst een reis voor de komende zomervakantie? Vergeet vooral niet een goede zonnebrand creme mee te nemen. Wat moet je nu meenemen, is dat een spray, creme of olie en wat betekenen SPF, UVA en UVB nu eigenlijk? Er zijn zoveel merken en soorten, hier krijgen producten op basis van Aloë vera de aandacht. SPF staat voor Sun Protection Factor en geeft informatie over de beschermingsfactor van de huid. Je hebt de categoriën met een lage (6-10), matige (15-25), hoge (30-50) of zeer hoge (SPF 50+) beschermingsfactor. Natuurlijke UVA stralen veroorzaken geen zonnebrand. Wel dringen ze dieper door in de diepe huidlagen en beschadigen het bindweefsel waardoor de huid zijn elasticiteit verliest. Vroegtijdige veroudering en rimpels zijn het gevolg. UVA straling kan ook een rol spelen in de ontwikkeling van huidkanker.UVB stralen zorgen voor de gebruinde huid en veroorzaken zonnebrand. Het dringt door de opperhuid en veroorzaakt snel een bruine kleur. Bij een te sterke dosis UVB stralen wordt de huid rood wat een teken van zonnebrand is.Factor 30Als je snel verbrandt kun je beter voor een product met minimaal SPF30 als beschermingsfactor kiezen, bijvoorbeeld de Aloe Sunscreen van Forever (SPF30). De zonnebrandcrème is voor ongeveer 18 euro te koop bij Forever distributeurs. De huidvriendelijke, waterafstotende sunscreen beschermt tegen zonnebrand en verkoelt en verzacht de huid die blootgesteld is aan de zon.Net als de crème heeft ook de Aloë Sunscreen Spray, de sterke waterproof formule. Het is daarom ideaal als je veel buiten gaat zwemmen of sporten.
ADVERTORIAL , 9 juni 2012 -
De vakantieperiode komt eraan!
Heb je al geboekt en ben je aan het dagdromen? Of boek je pas op het laatst een reis voor de komende zomervakantie? Vergeet vooral niet een goede zonnebrand creme mee te nemen.
Wat moet je nu meenemen, is dat een spray, creme of olie en wat betekenen SPF, UVA en UVB nu eigenlijk? Er zijn zoveel merken en soorten, hier krijgen producten op basis van Aloë vera de aandacht.
SPF staat voor Sun Protection Factor en geeft informatie over de beschermingsfactor van de huid. Je hebt de categoriën met een lage (6-10), matige (15-25), hoge (30-50) of zeer hoge (SPF 50+) beschermingsfactor.
Natuurlijke UVA stralen veroorzaken geen zonnebrand. Wel dringen ze dieper door in de diepe huidlagen en beschadigen het bindweefsel waardoor de huid zijn elasticiteit verliest. Vroegtijdige veroudering en rimpels zijn het gevolg. UVA straling kan ook een rol spelen in de ontwikkeling van huidkanker.
UVB stralen zorgen voor de gebruinde huid en veroorzaken zonnebrand. Het dringt door de opperhuid en veroorzaakt snel een bruine kleur. Bij een te sterke dosis UVB stralen wordt de huid rood wat een teken van zonnebrand is.
Factor 30
Als je snel verbrandt kun je beter voor een product met minimaal SPF30 als beschermingsfactor kiezen, bijvoorbeeld de Aloe Sunscreen van Forever (SPF30). De zonnebrandcrème is voor ongeveer 18 euro te koop bij Forever distributeurs. De huidvriendelijke, waterafstotende sunscreen beschermt tegen zonnebrand en verkoelt en verzacht de huid die blootgesteld is aan de zon.
Net als de crème heeft ook de Aloë Sunscreen Spray , de sterke waterproof formule. Het is daarom ideaal als je veel buiten gaat zwemmen of sporten.
Het aanbrengen
Zonnebrandproducten breng je het liefst 15 tot 30 minuten vóór het zonnen gelijkmatig op de huid aan. Herhaal dit iedere 2 uur of binnen 40 minuten nadat de huid in aanraking met water is geweest.
Mocht je toch verbranden dan kan je beter de Aloe First bij je hebben. Omdat Aloe First (± € 24) opgespoten kan worden, is het bijzonder geschikt voor huidoppervlakken die gevoelig zijn voor aanraking, zoals bij zonnebrand.
Bruin zonder zon?
Wil je de zon het liefst vermijden maar toch dat 'gezonde' bruine kleurtje? Dan is de Aloe Sunless Tanning Lotion wellicht iets voor je. Terwijl je huid een bruinere teint krijgt, doordrenkt de speciale formule de huid met aloë vera en andere vochtherstellers, zodat ze zijdezacht aanvoelt. De lotion kost bijna dertig euro.
Tip
Aangezien UV straling het hele jaar overdag aanwezig is, ook door de wolken gaat en veroorzaker van veroudering van de huid is, kun je beter het hele jaar door beschermingsproducten gebruiken. Herken je ook dat bij de volgende vakantie de zonnebrand- producten van de vorige keer over datum zijn? Ze zijn veel te duur om zomaar te laten liggen. Hou daarom de datum in de gaten en zit er geen vakantie in het verschiet, maak ze op! Je houdt je huid er langer jong en stralend mee!

Forever producten zijn niet in de winkel te koop maar alleen rechtstreeks bij de Forever distributeurs of via hun webwinkels.
Wij zijn in Beuningen gevestigd en zullen je graag over de producten informeren. Meer informatie, onze contactgevens en de webwinkel vind je op de website
heilzameplant.nl

<div class="statcounter"><a title="customizable counter" href="http://statcounter.com/free-hit-counter/" mce_href="http://statcounter.com/free-hit-counter/" target="_blank"><img class="statcounter" src="http://c.statcounter.com/8018533/0/1cb3aa71/1/" alt="customizable counter"></a></div>