Vooraankondiging werkzaamheden A50 Ewijk-Valburg

EWIJK, 15 juni 2012 – Rijkswaterstaat werkt van maandag 25 juni 05.00 uur tot maandag 17 september 2012 05.00 uur op de hoofdrijbanen van de A50, vanaf knooppunt Ewijk tot en met knooppunt Valburg. Tevens wordt gestart met de bouw van een nieuwe viaduct in knooppunt Valburg. In verband met voorbereidingen die getroffen moeten worden, is het mogelijk dat weggebruikers enkele dagen voordien al hinder ervaren. Extra reistijdGedurende deze drie maanden heeft verkeer overdag in beide richtingen de beschikking over hetzelfde aantal rijstroken als nu, maar deze zijn versmald en verschoven. Daarbij geldt een maximum snelheid van 90 km/u gedurende deze drie maanden. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd van 10 tot 20 minuten, bovenop de huidige reistijd. In de nachtelijke uren kunnen er minder rijstroken beschikbaar zijn, met een minimum van 1 rijstrook per rijrichting.CommunicatieRijkswaterstaat kan u per mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de werkzaamheden. Geïnteresseerden zich via [email protected] aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Zij ontvangen dan ongeveer maandelijks een email met informatie.

EWIJK, 15 juni 2012 – Rijkswaterstaat werkt van maandag 25 juni 05.00 uur tot maandag 17 september 2012 05.00 uur op de hoofdrijbanen van de A50, vanaf knooppunt Ewijk tot en met knooppunt Valburg.

Tevens wordt gestart met de bouw van een nieuwe viaduct in knooppunt Valburg. In verband met voorbereidingen die getroffen moeten worden, is het mogelijk dat weggebruikers enkele dagen voordien al hinder ervaren.

Extra reistijd
Gedurende deze drie maanden heeft verkeer overdag in beide richtingen de beschikking over hetzelfde aantal rijstroken als nu, maar deze zijn versmald en verschoven. Daarbij geldt een maximum snelheid van 90 km/u gedurende deze drie maanden. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd van 10 tot 20 minuten, bovenop de huidige reistijd. In de nachtelijke uren kunnen er minder rijstroken beschikbaar zijn, met een minimum van 1 rijstrook per rijrichting.

Communicatie
Rijkswaterstaat kan u per mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de werkzaamheden. Geïnteresseerden zich via [email protected] aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Zij ontvangen dan ongeveer maandelijks een email met informatie.

Informatie
Voor u op reis gaat, raadpleeg dan vananaarbeter.nl of slimopweg.info (voor overige werkzaamheden in de regio).

Kijk voor meer informatie over het project op rijkswaterstaat.nl/A50ewijk-valburg

 

Cookieinstellingen