Met slok op over de kop

23 jun 2012, 17:47 Nieuws
dgf30jo3owo0gydwm7dhsr0dl 153830
EWIJK, 23 juni 2012 - Omstreeks vier uur in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige Arnhemer met zijn auto over de kop was geslagen op het knooppunt Ewijk.Wegwerkerster bekommerden zich om de man, die inmiddels zelf uit zijn auto was geklommen. Ambulancepersoneel constateerde al vrij snel dat de man geen letsel had opgelopen en droeg de man aan de politie over. Omdat de man naar alcohol rook mocht meteen blazen. Op het bureau blies hij nog eens waaruit bleek dat hij met 450 ug/l ruim over het toegestane wettelijke maximum (88 ug/l) van een beginnend bestuurder heen was. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zes uur opgelegd. Ook werd een aanvraag opgemaakt voor de EMA -cursus. De auto raakte total loss.
EWIJK, 23 juni 2012 - Omstreeks vier uur in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige Arnhemer met zijn auto over de kop was geslagen op het knooppunt Ewijk.
Wegwerkerster bekommerden zich om de man, die inmiddels zelf uit zijn auto was geklommen. Ambulancepersoneel constateerde al vrij snel dat de man geen letsel had opgelopen en droeg de man aan de politie over.
Omdat de man naar alcohol rook mocht meteen blazen. Op het bureau blies hij nog eens waaruit bleek dat hij met 450 ug/l ruim over het toegestane wettelijke maximum (88 ug/l) van een beginnend bestuurder heen was. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zes uur opgelegd. Ook werd een aanvraag opgemaakt voor de EMA -cursus. De auto raakte total loss.