Oomen Advocatuur Beuningen Open 2012

19 jul 2012, 10:30 Nieuws
gwztlhjvcnk5ckgnknbsulquu 159577
BEUNINGEN, 19 juli 2012 - Van 4 t/m 12 augustus zal op het tennispark van TC de Linden in Beuningen het Oomen Advocatuur Beuningen Open tennistoernooi weer plaats vinden.Door het overweldigende succes en aantal deelnemers in 2011, starten we dit jaar al op zaterdag 4 augustus. Er kan worden deelgenomen in de categorieën 2 t/m7 in de singel, dubbel en gemengd dubbel.Culinaire activiteitenNaast de tenniswedstrijden staat de Beuningen Open bekend om haar culinaire activiteiten. Ook dit jaar kan de bezoeker vanaf maandag weer elke avond aanschuiven in het beroemde en unieke Beuningen Open restaurant. Het restaurant wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers met een passie voor lekker eten. Iedere avond staat er weer een heerlijk nieuw 3 gangen menu voor de gasten klaar. Loterij - Energy4All - PortugalOok de loterij ontbreekt dit jaar niet. De hele week zijn er loten te koop en daarmee sponsoren de kopers de stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in voor de financiering van onderzoek naar medicijnen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De hoofdprijs is een reis naar Portugal voor 2 personen!
BEUNINGEN, 19 juli 2012 - Van 4 t/m 12 augustus zal op het tennispark van TC de Linden in Beuningen het Oomen Advocatuur Beuningen Open tennistoernooi weer plaats vinden.
Door het overweldigende succes en aantal deelnemers in 2011, starten we dit jaar al op zaterdag 4 augustus. Er kan worden deelgenomen in de categorieën 2 t/m7 in de singel, dubbel en gemengd dubbel.
Culinaire activiteiten
Naast de tenniswedstrijden staat de Beuningen Open bekend om haar culinaire activiteiten. Ook dit jaar kan de bezoeker vanaf maandag weer elke avond aanschuiven in het beroemde en unieke Beuningen Open restaurant. Het restaurant wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers met een passie voor lekker eten. Iedere avond staat er weer een heerlijk nieuw 3 gangen menu voor de gasten klaar.
Loterij - Energy4All - Portugal
Ook de loterij ontbreekt dit jaar niet. De hele week zijn er loten te koop en daarmee sponsoren de kopers de stichting Energy4All . Deze stichting zet zich in voor de financiering van onderzoek naar medicijnen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De hoofdprijs is een reis naar Portugal voor 2 personen!
Tijdens het toernooi zijn er verscheidene activiteiten, het programma herbergt veel sportieve elementen voor tennissers maar ook voor niet-tennissers die de sfeer van Beuningen Open als een ontmoetingspunt van gezelligheid ontdekken.
Voor extra informatie, programma en sfeerimpressies kunt u terecht op de website beuningenopen.nl .
Inschrijven nog mogelijk
Wilt u deelnemen aan het Beuningen Open tennistoernooi, schrijft u dan snel in via www.toernooi.nl (Zoek op Oomen), de inschrijving sluit 27 juli!
De wedstrijdleiding hoopt u het tennispark te mogen verwelkomen om er samen een gezellige en succesvolle toernooiweek van te maken!