Slot Doddendael lanceert eigen delicatessenlijn

Foto:

EWIJK, 9 augustus 2012 -DODDEN-DELI : Lekkers van ons landEerder dit jaar kondigde de nieuwe exploitanten van Slot Doddendael in Ewijk, Fabienne Braam en Jan Willem ’t Hooft, al aan dat bedrijfsactiviteiten van het slot, wat zij per 1 april dit jaar overnamen van haar vader, uitgebreid zouden worden.Het landgoed in het land van Maas en Waal ligt schitterend verscholen achter de hoge lisdodden en is omringd door hectaren met fruit- en notenbomen. De oogst van eigen bodem zal dit jaar voor de eerste keer worden verwerkt in een eigen delicatessenlijn, genaamd Dodden-Deli, en bestaat uit sappen, confituren, stropen en geleien.DODDEN-DELIWie het landgoed oprijdt en zijn auto parkeert wordt omringd door de grote hoeveelheid appel-, peren- en walnotenbomen. Verder heeft het landgoed nog kersen-, pruimen- en kweeperenbomen. Ook andere fruitsoorten, waaronder de vlierbes en braam, vormen een uitstekende basis voor een eigen lijn met confituren. De appels en peren zullen worden gebruikt voor appelsap, appel- en perenstroop en een schenkstroop. De kweeperen worden verwerkt tot een gelei, heerlijk bij bijvoorbeeld een kaasplateau. De producten zullen worden aangeboden in de eigen landgoedwinkel, waar men naast de eigen producten ook producten treft van omliggende bedrijven. Te denken valt hier bijvoorbeeld aan de verschillende soorten meel van de molen uit Wijchen. Maar ook voor servies en andere landelijke producten kan men tijdens de openingsdagen van het restaurant, van donderdag tot en met zondag, terecht.

EWIJK, 9 augustus 2012 –
DODDEN-DELI : Lekkers van ons land

Eerder dit jaar kondigde de nieuwe exploitanten van Slot Doddendael in Ewijk, Fabienne Braam en Jan Willem ’t Hooft, al aan dat bedrijfsactiviteiten van het slot, wat zij per 1 april dit jaar overnamen van haar vader, uitgebreid zouden worden.

Het landgoed in het land van Maas en Waal ligt schitterend verscholen achter de hoge lisdodden en is omringd door hectaren met fruit- en notenbomen. De oogst van eigen bodem zal dit jaar voor de eerste keer worden verwerkt in een eigen delicatessenlijn, genaamd Dodden-Deli, en bestaat uit sappen, confituren, stropen en geleien.

DODDEN-DELI
Wie het landgoed oprijdt en zijn auto parkeert wordt omringd door de grote hoeveelheid appel-, peren– en walnotenbomen. Verder heeft het landgoed nog kersen-, pruimen– en kweeperenbomen.

Ook andere fruitsoorten, waaronder de vlierbes en braam, vormen een uitstekende basis voor een eigen lijn met confituren. De appels en peren zullen worden gebruikt voor appelsap, appel- en perenstroop en een schenkstroop. De kweeperen worden verwerkt tot een gelei, heerlijk bij bijvoorbeeld een kaasplateau.

De producten zullen worden aangeboden in de eigen landgoedwinkel, waar men naast de eigen producten ook producten treft van omliggende bedrijven. Te denken valt hier bijvoorbeeld aan de verschillende soorten meel van de molen uit Wijchen. Maar ook voor servies en andere landelijke producten kan men tijdens de openingsdagen van het restaurant, van donderdag tot en met zondag, terecht.

Cookieinstellingen