Winssen kan 1.000 euro verdienen voor de Molenfeesten!

Foto:

REGIO/WINSSEN, 9 augustus 2012 – Nog maar een weekje spanning en dan strijkt de zomerkaravaan van ‘Zomer in Gelderland’ in Winssen neer.De vrolijke karavaan van Zomer in Gelderland trekt deze zomer weer naar 35 verschillende plaatsen in de provincie Gelderland. Rond de stoet hangt een wolk van betovering en nostalgie. Waar tenten worden opgezet gaan dappere burgers de opdrachten aan om geld te verdienen voor hun gemeenschap.

REGIO/WINSSEN, 9 augustus 2012 – Nog maar een weekje spanning en dan strijkt de zomerkaravaan van ‘Zomer in Gelderland’ in Winssen neer.

De vrolijke karavaan van Zomer in Gelderland trekt deze zomer weer naar 35 verschillende plaatsen in de provincie Gelderland.

Rond de stoet hangt een wolk van betovering en nostalgie. Waar tenten worden opgezet gaan dappere burgers de opdrachten aan om geld te verdienen voor hun gemeenschap.

Het publiek kan zich vergapen aan kleurrijke figuren met wonderlijke verhalen. Maar naast een ouderwets gezellig feest, zal er om hulp van jong en oud worden geroepen om de opdrachten te vervullen.

Zomerkaravaan in Winssen
De zomerkaravaan strijkt op donderdag 16 augustus 2012 neer aan de Molenstraat bij de kerk in Winssen. Daar ontvangt het verkozen team om 10.00 uur een (nog geheime) opdracht waarmee ze misschien wel duizend euro voor hun goede doel kunnen verdienen!
Radio Gelderland zal de belevenissen op de voet volgen en verslag doen. Hoe verbazingwekkend de uitwerking is en of het team duizend euro voor hun goede doel verdiend heeft, is te zien om 18:20 uur in de live-uitzending op TV Gelderland die gepresenteerd wordt door Angelique Krüger.

Het Team
Thijs Stevens voert het team uit Winssen aan. Hij is lid van zowel de carnavals- als voetbal- en tafeltennisvereniging en kent daardoor veel mensen uit Winssen. Samen met Ingrid van Gaalen, Ben Coenders, Lisanne Tromp, Lenn Janssen, Twan Tromp, Karen Baars, Maria van Daalwijk, Miranda Born, Gerry Schreven, Jos Coenders vormt hij het team dat gaat strijden voor de geldprijs voor hun goede doel. Wil je het team volgen tijdens hun voorbereidingen? Kijk dan ook op hun Facebookpagina!

Het goede doel: Comité Molenfeesten Winssen
Eens in de twee jaar staat heel Winssen op zijn kop tijdens de Molenfeesten. Voor jong en oud worden er dan allerlei activiteiten georganiseerd. Het prijzengeld gaat naar deze activiteiten, om het komende Molenfeest extra speciaal te maken!

Ontmoet de Zomerkaravaan en elkaar en kom naar het plein om deze fantasierijke zomer te beleven!

Het is ‘Zomer in Gelderland’ bij Omroep Gelderland (Fotografie Frank Lodder)

 

 

Cookieinstellingen