Unicef kaarten en cadeaus bij Wereldwinkel Beuningen

BEUNINGEN, 10 augustus 2012 – UNICEF is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de rechten van kinderen. UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft. Daarvoor is steun in alle vormen zeer belangrijk. Al vele jaren verkoopt de Wereldwinkel in Beuningen leuke kaarten en kalenders van UNICEF, maar er was een wens naar uitbreiding van het assortiment. Na enkele enthousiaste gesprekken met het regionale UNICEF comité begin dit jaar is het resultaat nu, dat een flink deel ‘blauw kleurt’. Naast de verkoop van UNICEF-artikelen staat ook de informatie- verstrekking centraal. Naast folders, kleurplaten, posters en displays is er op een TV-scherm in de winkel informatie over Unicef & FairTrade te vinden. Maar het meest enthousiast zijn de vrijwilligers van Wereldwinkel Beuningen toch over het uitgebreide UNICEF-assortiment van kaarten en cadeaus. Tijdens de Lentefeesten is het nieuwe verkooppunt geïntroduceerd aan het Beunings publiek. De UNICEF info-tasjes vonden gretig aftrek. We verwachten dan ook dat het assortiment in de toekomst nog verder zal uitbreiden. In het najaar zullen de bekende kerstkaarten en kalenders van UNICEF in de Wereldwinkel te verkrijgen zijn. Heeft U vragen, zoekt U leuke kaarten of artikelen en wilt U daarmee meteen UNICEF steunen? Kom langs bij Wereldwinkel Beuningen of kijk op www.UNICEF.nl.

BEUNINGEN, 10 augustus 2012 – UNICEF is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de rechten van kinderen.

UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft. Daarvoor is steun in alle vormen zeer belangrijk. Al vele jaren verkoopt de Wereldwinkel in Beuningen leuke kaarten en kalenders van UNICEF, maar er was een wens naar uitbreiding van het assortiment. Na enkele enthousiaste gesprekken met het regionale UNICEF comité begin dit jaar is het resultaat nu, dat een flink deel ‘blauw kleurt’.

Naast de verkoop van UNICEF-artikelen staat ook de informatie- verstrekking centraal. Naast folders, kleurplaten, posters en displays is er op een TV-scherm in de winkel informatie over Unicef & FairTrade te vinden. Maar het meest enthousiast zijn de vrijwilligers van Wereldwinkel Beuningen toch over het uitgebreide UNICEF-assortiment van kaarten en cadeaus.

Tijdens de Lentefeesten is het nieuwe verkooppunt geïntroduceerd aan het Beunings publiek. De UNICEF info-tasjes vonden gretig aftrek. We verwachten dan ook dat het assortiment in de toekomst nog verder zal uitbreiden. In het najaar zullen de bekende kerstkaarten en kalenders van UNICEF in de Wereldwinkel te verkrijgen zijn.

Heeft U vragen, zoekt U leuke kaarten of artikelen en wilt U daarmee meteen UNICEF steunen? Kom langs bij Wereldwinkel Beuningen of kijk op www.UNICEF.nl.

Wereldwinkel Beuningen

 

Cookieinstellingen