Unicef kerstkaarten nu al bij Wereldwinkel Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 4 oktober 2012 – Wereldwinkel Beuningen is al weer volop begonnen met de verkoop van hele leuke UNICEF kerstkaarten en kerstartikelen. Of U nu moderne en of juist een klassieke kerstkaart zoekt, er is altijd wel een kaart die U aanspreekt! Maar ook de agenda’s en kalenders voor het aankomende jaar zijn er weer. Indien niet in de winkel of voorraad, kan het uiteraard zo snel mogelijk besteld en later opgehaald worden.

BEUNINGEN, 4 oktober 2012 – Wereldwinkel Beuningen is al weer volop begonnen met de verkoop van hele leuke UNICEF kerstkaarten en kerstartikelen

Of U nu moderne en of juist een klassieke kerstkaart zoekt, er is altijd wel een kaart die U aanspreekt! Maar ook de agenda’s en kalenders voor het aankomende jaar zijn er weer. Indien niet in de winkel of voorraad, kan het uiteraard zo snel mogelijk besteld en later opgehaald worden.

 

UNICEF is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de rechten van kinderen en als opdracht heeft om te zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft. Daarvoor is steun in alle vormen zeer belangrijk. Al vele jaren verkoopt de Wereldwinkel in Beuningen leuke kaarten en kalenders van UNICEF, maar sinds het begin van dit jaar is er een flinke uitbreiding van het assortiment. Kom dus ook voor andere UNICEF producten naar de Wereldwinkel in het centrum van Beuningen.

Heeft U vragen, zoekt U leuke kaarten of artikelen en wilt U daarmee meteen UNICEF steunen? Kom langs bij Wereldwinkel Beuningen of kijk op www.UNICEF.nl.

Wereldwinkel Beuningen

 

Cookieinstellingen