Niet meer waarschuwen maar bekeuren!

Foto:

BEUNINGEN, 9 oktober 2012 – Op en rondom het Amaliaplein in het winkelcentrum van Beuningen geldt tegenwoordig een blauwe zone. Binnenkort worden foutparkeerders er ook bekeurd.

BEUNINGEN, 9 oktober 2012 – Op en rondom het Amaliaplein in het winkelcentrum van Beuningen geldt tegenwoordig een blauwe zone.

Binnenkort worden foutparkeerders er ook bekeurd.

 

Wat is een blauwe zone?
Een blauwe zone is een gebied waarin men alleen binnen de parkeervakken en voor een beperkte tijd mag parkeren. De meeste vakken binnen deze zone zijn voorzien van een blauwe lijn. In Beuningen mag u 2 uur lang op zo’n parkeervak staan. U gebruikt daarbij een parkeerschijf om aan te geven hoe laat u de auto heeft geparkeerd. De blauwe zone geldt alleen tijdens winkeltijden.

Niet meer waarschuwen maar bekeuren!
Sinds de invoering begin september 2012 zijn foutparkeerders binnen de blauwe zone gewaarschuwd. Dit gaat echter veranderen en er worden binnenkort ook bekeuringen geschreven. Let er dus goed op dat u zich aan de regels houdt, want een boete kost ruim €90,-!

Zorg er dus voor dat u binnen de zone:
• In de aangeduide parkeervakken parkeert
• Uw parkeerschijf goed instelt en zichtbaar achter uw voorruit legt
• Niet langer dan de toegestane parkeertijd parkeert

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de blauwe zone op www.beuningen.nl. Klik op ‘Wonen en leven’, dan op ‘Verkeer’ en ten slotte op ‘Parkeren op en rond het Amaliaplein’.

 

Cookieinstellingen