Drie van zes gestolen motoren in Nijmegen aangetroffen

Foto:

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 13 oktober 2012 – Vrijdagmiddag werd een 22-jarige Nijmegenaar aangehouden op verdenking van heling. In een bus en in de tuin in de wijk Zellersacker (Lindenholt) werden meerdere motoren aangetroffen die als gestolen geregistreerd stonden.

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 13 oktober 2012 – Vrijdagmiddag werd een 22-jarige Nijmegenaar aangehouden op verdenking van heling.

In een bus en in de tuin in de wijk Zellersacker (Lindenholt) werden meerdere motoren aangetroffen die als gestolen geregistreerd stonden.

In de nacht van maandag op dinsdag werden er zes motoren gestolen uit een parkeergarage aan de Burgemeester Geradtslaan in Beuningen. Agenten zagen in Nijmegen een busje staan die mogelijk bij deze inbraak in Beuningen betrokken was.

De agenten onderzochten het busje en troffen een motor aan dat van diefstal afkomstig bleek te zijn.

Later zagen zij nog drie motoren in de tuin staan, waarvan er twee ook als gestolen geregistreerd stonden. De drie als gestolen geregistreerde motoren bleken weggenomen te zijn tijdens de inbraak in de parkeergarage in Beuningen.

Alle aangetroffen motoren zijn in beslag genomen. De 22-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak verder.

 



Cookieinstellingen