Sinterklaas kan voordelig slagen bij Expert Beuningen

BEUNINGEN, 1 november 2012 – Van de Expert kunt u advies verwachten.Bij Expert Beuningen waren woensdagavond de Experts van Philips, Samsung, Hirschmann, Sony en UPC aanwezig om informatie over hun verschillende producten te geven. De bezoekers lieten zich met grote belangstelling informeren over de nieuwste technieken. Wat komt er op het verlanglijstje?Smart TV, Google op de televisie, welke bekabeling te gebruiken, het werd allemaal geduldig uitgelegd. Een van de getoonde producten waar men hebberig van wordt is de Sony internetspeler met ‘Google TV’. Met dit kastje kan iedere TV in een Google TV veranderen. Bekijk het Nederlandstalige filmpje op ‘The Official Google TV Channel’ voor een korte, heldere impressie. Dit kastje zal bij velen op het verlanglijstje voor sinterklaas of kerst komen!20% KortingHeeft u de informatie-avond gemist? Kom vooral naar de winkel aan het Julianaplein in Beuningen. Het personeel zal u alle informatie kunnen verstrekken en wie weet kunt u ook nog van een leuke aanbieding profiteren. Aansluitend aan deze informatie-avond heeft Expert Beuningen namelijk een aantal aantrekkellijke acties gepland. Tot en met zaterdag 4 november 2012 krijgt u bijvoorbeeld op de Sony internetspeler* 20% korting. Bent u van plan een televisie aan te schaffen? Dan is het wel héél aantrekkelijk om nu naar Expert Beuningen te komen. Tot en met zaterdag krijgt u namelijk de Google TV internetspeler van Sony GRATIS bij een nieuwe Sony televisie vanaf 40 inch.* Verkoopprijs € 200,-

BEUNINGEN, 1 november 2012 – Van de Expert kunt u advies verwachten.

Bij Expert Beuningen waren woensdagavond de Experts van Philips, Samsung, Hirschmann, Sony en UPC aanwezig om informatie over hun verschillende producten te geven. De bezoekers lieten zich met grote belangstelling informeren over de nieuwste technieken.

Wat komt er op het verlanglijstje?
Smart TV, Google op de televisie, welke bekabeling te gebruiken, het werd allemaal geduldig uitgelegd. Een van de getoonde producten waar men hebberig van wordt is de Sony internetspeler met ‘Google TV’. Met dit kastje kan iedere TV in een Google TV veranderen. Bekijk het Nederlandstalige filmpje op ‘The Official Google TV Channel’ voor een korte, heldere impressie. Dit kastje zal bij velen op het verlanglijstje voor sinterklaas of kerst komen!

20% Korting
Heeft u de informatie-avond gemist? Kom vooral naar de winkel aan het Julianaplein in Beuningen. Het personeel zal u alle informatie kunnen verstrekken en wie weet kunt u ook nog van een leuke aanbieding profiteren. Aansluitend aan deze informatie-avond heeft Expert Beuningen namelijk een aantal aantrekkellijke acties gepland. Tot en met zaterdag 4 november 2012 krijgt u bijvoorbeeld op de Sony internetspeler* 20% korting.

Bent u van plan een televisie aan te schaffen? Dan is het wel héél aantrekkelijk om nu naar Expert Beuningen te komen. Tot en met zaterdag krijgt u namelijk de Google TV internetspeler van Sony GRATIS bij een nieuwe Sony televisie vanaf 40 inch.

* Verkoopprijs € 200,-

 

Zaterdag 3 november staat in het teken van keukenmachines, blenders en shakers van De Longhi en Kenwood. Op 25 november is er een demonstratie van Nespresso met een koffieproeverij. Over deze thema’s volgt meer informatie. Hou de media en de Facebookpagina van Expert Beuningen in de gaten!

Cookieinstellingen