Doe jij al mee aan de BOI Curling Competitie?

BEUNINGEN, 17 december 2012 – Beuningen On Ice startte vorig jaar met een nieuw initiatief; de BOI Curling Competitie. Iedereen kon zich inschrijven maar vooral veel sponsoren deden enthousiast mee en het stond buiten kijf dat deze competitie een vervolg moest krijgen. Tijdens het lustrumjaar staan maar liefst zes avonden voor de curlingtoernooien op het programma. Avonden die garant zullen staan voor gezelligheid en sportiviteit! Tijdens de toernooien speelt men curling met een knipoog. Dat wil zeggen dat men niet helemaal speelt met de officiële spelregels en spelmaterialen. Het wordt een combinatie van curling, jeu des boules en bowlen.De origineelste bezemDe kenners onder ons weten dat er bij curling gespeeld wordt met een bezem. De bezem laat, door wrijving met de ijsbaan, het toplaagje van het ijs smelten zodat de curlingstenen beter glijden. Door het intensieve gebruik van de ijsbaan overdag, is de baan voor ons toernooi niet superglad en strak. Een consequentie hiervan is dat het bezemen minder effect zal hebben.Dit houdt natuurlijk niemand tegen en dus is ieder team vrij om een eigen bezem mee te nemen. Het team met de meest ludieke, creatieve en origineelste bezem ontvangt van de organisatie sowieso een leuke prijs! Dus, laat jullie creativiteit er op los!Ook meedoen met een team?Aan de competitie kunnen niet alleen bedrijven deelnemen, maar tevens andere groepen zoals vrienden, buren of familie. Op drie avonden (di 18, wo 19 december en wo 2 januari) zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor teams beschikbaar. Een team bestaat uit 4 personen en het inschrijfgeld is 35 euro per team (tenzij men een sponsorpakket C of het lustrumpakket heeft). Iedereen kan zich aanmelden. Voor informatie kan je even contact opnemen met de organisatie. ([email protected])

BEUNINGEN, 17 december 2012 – Beuningen On Ice startte vorig jaar met een nieuw initiatief; de BOI Curling Competitie.

Iedereen kon zich inschrijven maar vooral veel sponsoren deden enthousiast mee en het stond buiten kijf dat deze competitie een vervolg moest krijgen. Tijdens het lustrumjaar staan maar liefst zes avonden voor de curlingtoernooien op het programma. Avonden die garant zullen staan voor gezelligheid en sportiviteit!

Tijdens de toernooien speelt men curling met een knipoog. Dat wil zeggen dat men niet helemaal speelt met de officiële spelregels en spelmaterialen. Het wordt een combinatie van curling, jeu des boules en bowlen.

De origineelste bezem
De kenners onder ons weten dat er bij curling gespeeld wordt met een bezem. De bezem laat, door wrijving met de ijsbaan, het toplaagje van het ijs smelten zodat de curlingstenen beter glijden. Door het intensieve gebruik van de ijsbaan overdag, is de baan voor ons toernooi niet superglad en strak. Een consequentie hiervan is dat het bezemen minder effect zal hebben.

Dit houdt natuurlijk niemand tegen en dus is ieder team vrij om een eigen bezem mee te nemen. Het team met de meest ludieke, creatieve en origineelste bezem ontvangt van de organisatie sowieso een leuke prijs! Dus, laat jullie creativiteit er op los!

Ook meedoen met een team?
Aan de competitie kunnen niet alleen bedrijven deelnemen, maar tevens andere groepen zoals vrienden, buren of familie. Op drie avonden (di 18, wo 19 december en wo 2 januari) zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor teams beschikbaar. Een team bestaat uit 4 personen en het inschrijfgeld is 35 euro per team (tenzij men een sponsorpakket C of het lustrumpakket heeft). Iedereen kan zich aanmelden. Voor informatie kan je even contact opnemen met de organisatie. ([email protected])

Ook kijken mag!
Hou je er ook zo van om naar sport te kijken en ook nog eens vermaakt te worden? Loop dan lekker op een van deze avonden de deur uit en kom de teams aanmoedigen, je bent van harte welkom!

Loop lekker even de deur uit en kom de teams aanmoedigen, je bent van harte welkom!

Programma
19:30-19:45 Teams melden zich bij de wedstrijdorganisatie
19:45-19:55 Opening toernooi + bekendmaking poule indeling
20:00-22:00 Curlingtoernooi + bekendmaking origineelste bezem
22:15 uur Prijsuitreiking + borrelen….


Data:
dinsdag 18 december
– woensdag 19 december
– donderdag 20 december
– donderdag 27 december 2012
– woensdag 2 en
– donderdag 3 januari 2013

 

Competitie 2011: Ook plezier voor toeschouwers

De ijsmeesters schilderen de stip voordat het ijs opgebouwd wordt

Cookieinstellingen