Getuigen gezocht van overval op Wokrestaurant

BEUNINGEN, 17 december 2012 – Zondagavond, omstreeks 21.15 uur, werd wokrestaurant Fong Shou aan de Van Heemstraweg overvallen door vijf personen. Ze vertrokken zonder iets buit te maken. De politie is op zoek naar getuigen.

BEUNINGEN, 17 december 2012 – Zondagavond, omstreeks 21.15 uur, werd wokrestaurant Fong Shou aan de Van Heemstraweg overvallen door vijf personen.

Ze vertrokken zonder iets buit te maken. De politie is op zoek naar getuigen.

De laatste bezoekers waren net vetrokken toen plotseling vijf mannen binnen kwamen rennen. Eén van hen liep naar de eigenaresse, een 52-jarige vrouw uit Nijmegen, achter de bar en bedreigde haar met een vuurwapen. De twee raakten in worsteling waarbij de 52-jarige gewond raakte.

Drie overvallers waren de keuken in gerend en één van de overvallers stond op de uitkijk. De drie die de keuken in waren gerend werden door de echtgenoot van de eigenaresse weggejaagd. Hierop besloten de vijf overvallers er vandoor te gaan, zonder iets buit te maken. In totaal waren vijf personeelsleden aanwezig in het restaurant. De vrouw is ter plaatse behandeld, zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek in en rondom het restaurant. Ze spraken met een aantal personeelsleden en hielden een buurtonderzoek.

Signalement

De overvaller die de vrouw bedreigde zag er als volgt uit:
• Man
• 1.70 m. lang
• 20 tot 30 jaar oud
• Donkere huidskleur
• Normaal postuur
• Zwarte broek
• Zwarte jas

De andere vier overvallers waren in het zwart gekleed.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die getuigen zijn geweest van de overval, die weten in welke richting de daders zijn gevlucht of die op andere wijze informatie hebben voor het onderzoek, zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Bron: politie.nl

Foto’s: Tom Hessels – YouTube

Cookieinstellingen