Aftappen van stroom leidt tot vechtpartij

WINSSEN/BEUNINGEN, 31 december 2012 – Zondagmiddag rond 15.20 uur ontaardde een conflict over het aftappen van stroom in een vechtpartijtje aan de Leegstraat in Winssen. De politie hield twee personen aan, een man van 24 jaar uit Beuningen en een vrouw van 19 jaar uit dezelfde plaats.

WINSSEN/BEUNINGEN, 31 december 2012 – Zondagmiddag rond 15.20 uur ontaardde een conflict over het aftappen van stroom in een vechtpartijtje aan de Leegstraat in Winssen.

De politie hield twee personen aan, een man van 24 jaar uit Beuningen en een vrouw van 19 jaar uit dezelfde plaats.

De onenigheid ontstond toen een 20-jarige vrouw uit Beuningen ontdekte dat vanaf een door haar geplaatste accu stroom werd afgetapt. Deze accu stond daar om de omheining van een weiland met daarin paarden van stroom te voorzien. Zij belde de vrouw die zij ervan verdacht de stroom af te tappen; dit was de 19-jarige Beuningse.

De 19-jarige kwam vervolgens met haar vriend, de 24-jarige Beuningenaar, naar het weiland. Daar ontstond een woordenwisseling. De 19-jarige belde daarop meerdere personen die naar het weiland kwamen. Vervolgens ontstond een vechtpartij waarbij geschopt en geslagen zou zijn.

De 20-jarige belde de politie en deed aangifte. Politiemensen wisten de 19- en 24-jarige aan te houden. Ze zijn na verhoor, later op de avond, weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op van de zaak.

 



Cookieinstellingen