Carnaval staat voor de deur!

Foto:

BEUNINGEN, 15 januari 2013 – De prinsen zijn bekend en nog maar een kleine vier weken totdat het carnavalsfeest losbarst. Wees daarom op tijd om nog voor de leukste carnavalskleding te slagen. Zeker als je met een groep hetzelfde gekleed wilt gaan, is het zaak om tijdig te gaan shoppen.Bij Kadopaleis in Beuningen maken ze aan het begin van het jaar al plaats voor leuke carnavalsartikelen. Veel kleding en accessoires zijn al verkrijgbaar. In de winkel kun je ook bestellen uit de catalogi van de leverancier. Je kunt die ook via de website van Het Kadopaleis inkijken. Heb je een keuze kunnen maken, dan bestelt Kadopaleis het graag voor je. (zolang de voorraad strekt).

BEUNINGEN, 15 januari 2013 – De prinsen zijn bekend en nog maar een kleine vier weken totdat het carnavalsfeest losbarst.

Wees daarom op tijd om nog voor de leukste carnavalskleding te slagen. Zeker als je met een groep hetzelfde gekleed wilt gaan, is het zaak om tijdig te gaan shoppen.

Bij Kadopaleis in Beuningen maken ze aan het begin van het jaar al plaats voor leuke carnavalsartikelen. Veel kleding en accessoires zijn al verkrijgbaar.

In de winkel kun je ook bestellen uit de catalogi van de leverancier. Je kunt die ook via de website van Het Kadopaleis inkijken. Heb je een keuze kunnen maken, dan bestelt Kadopaleis het graag voor je. (zolang de voorraad strekt).

Cookieinstellingen