IJsbaan Ewijk later open

Foto:

EWIJK, 18 januari 2013 – De ijsbaan in Ewijk gaat later open. IJsclub Beatrix uit Ewijk heeft afgelopen zaterdag in het centrum van Ewijk het plein aan de Klef onder water laten lopen. Toen was de prognose nog dat er na een paar dagen geschaatst kon worden. “Maar, door de sneeuw is de kwaliteit van het ijs zeer slecht”, zegt de voorzitter van de ijsclub. “Wij hebben donderdagavond de gehele baan opnieuw onder water gezet. Het zal nog enkele dagen duren voor er geschaatst kan worden aan de Klef.”WeeronlineDe winterkou blijft nog wel even in het land dus de kans is groot dat er na het weekend alsnog geschaatst kan worden. Zodra het zover is kunt u dat hier op de website lezen. Hoe het met het weersvoorspelling in de gemeente Beuningen is wordt door weeronline gedaan. U ziet in de rechterkolom op deze website een weersverwachting met een cijfer voor de huidige dag. Daar kunt u klikken om de weersverwachting over meerdere dagen te zien.Nog geen jaar geleden liet de ijsclub het plein ook onderlopen. Dat het toen ook gezellig werd kunt u nog nalezen in het bericht “Ewijk On Ice” van 3 februari 2012.

EWIJK, 18 januari 2013 – De ijsbaan in Ewijk gaat later open.

IJsclub Beatrix uit Ewijk heeft afgelopen zaterdag in het centrum van Ewijk het plein aan de Klef onder water laten lopen. Toen was de prognose nog dat er na een paar dagen geschaatst kon worden.

“Maar, door de sneeuw is de kwaliteit van het ijs zeer slecht”, zegt de voorzitter van de ijsclub. “Wij hebben donderdagavond de gehele baan opnieuw onder water gezet. Het zal nog enkele dagen duren voor er geschaatst kan worden aan de Klef.”

Weeronline
De winterkou blijft nog wel even in het land dus de kans is groot dat er na het weekend alsnog geschaatst kan worden. Zodra het zover is kunt u dat hier op de website lezen. Hoe het met het weersvoorspelling in de gemeente Beuningen is wordt door weeronline gedaan. U ziet in de rechterkolom op deze website een weersverwachting met een cijfer voor de huidige dag. Daar kunt u klikken om de weersverwachting over meerdere dagen te zien.

Nog geen jaar geleden liet de ijsclub het plein ook onderlopen. Dat het toen ook gezellig werd kunt u nog nalezen in het bericht “Ewijk On Ice” van 3 februari 2012.

 

Cookieinstellingen