Jeugdvakantieweek Beuningen 2013

Dit jaar hebben weer ruim 400 kinderen tussen de 6 en 12 jaar zich opgegeven om te bouwen aan een hut in het thema “Beroepen”!Op 7, 8 en 9 augustus 2013 zullen ze bij de A.R.N. Velden tussen de Nieuwe Pieckelaan en de Reekstraat, en op het scoutingterrein actief bezig zijn.
Tussen 09:45 en 15:30 uur wordt er druk getimmerd aan de hut.

Iedere dag zijn er activiteiten zoals: Schminken, Kappen en Relaxen in de theatertent, Knutselen, dansen en zingen in de grote tent, Springkussen, Stormbaan, Huifkartocht, Bingo, Voetbaltoernooi en diverse activiteiten die te maken hebben met het thema Beroepen.

pkl6op6lutgduw8f3bzr1jrn3

Geheim verzameltaak
Dit alles gebeurt in samenwerking met Scouting Beuningen, ook organiseren zij diverse activiteiten voor de wat grotere kinderen. Vorig jaar konden de kinderen handtekeningen verzamelen van alle rondlopende stripfiguren. Vanwege het grote succes daarvan, kunnen ook dit jaar de kinderen weer iets bijzonders verzamelen. Wat blijft natuurlijk nog even een geheim.

Op het programma staat verder een dansoptreden van Confidans, en wat dacht je van de JvwBShow op donderdag om 14:00 uur. Dan kun je genieten van een spetterend optreden van diverse kinderen.

n10fho9p8j38u3dl6heqjpknd

Bezoek welkom
De cateringdames verzorgen de lunch, het drinken en natuurlijk iets lekkers voor de kinderen. Ook bezoek is van harte welkom om tegen een kleine vergoeding te genieten van een kop koffie of thee verzorgd door de koffiejuffrouw. Op donderdagavond is er zoals ieder jaar een gezellige barbecue met ouders en kinderen die zich daarvoor opgegeven hebben.

3 dagen lang kunnen de kinderen genieten van alles en lopen er alleen maar vrolijke gezichten rond. Dit kan alleen maar georganiseerd worden door alle hulp van vrijwilligers. “Ieder jaar kunnen we deze dan ook weer ontzettend goed gebruiken”, laat Bianca Theloosen, van de organisatie weten. “Maar laten we ook onze sponsors niet vergeten, want ook deze spelen een belangrijke rol.”

Wilt u weten wie dat zijn? Kijk dan eens op de website: www.jeugdvakantieweekbeuningen.nl
Daar kunt u ook meer informatie vinden over deze 3 fantastische dagen!
Maar ook over de jongerencamping die georganiseerd wordt tijdens deze dagen door Scouting Beuningen.

U ziet het, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij de Jeugdvakantieweek Beuningen, en wie weet is het iets voor uw kind volgend jaar.
Dan kunt u nu al even wat sfeer komen proeven!

Foto’s uit 2012: Willie Dennissen,
kijk op www.jeugdvakantieweekbeuningen.nl  voor meer foto;s

iukczfbclnc7vx60dm5pi9wbj
x6nb9dkav3qh6x5d72g9isuv9
rbbem1aqtx0ub8286qm4zxxaj