Lentefeesten en Koningsdag in één weekend

Foto:

Twee fantastische evenementen, de Lentefeesten en Koningsdag, hebben de
krachten gebundeld. Het resultaat: een weekend vol feest en
entertainment!Koningsnachtspektakel
Op vrijdag 25 april gaat het grote feest al van start met het Koningsnachtspektakel. In de feesttent bij De Zaak wordt een gezellige benefietavond georganiseerd om geld in te zamelen voor de stichting ‘Beat Batten‘. ,De avond wordt om 22.30 uur afgesloten met een knallend vuurwerk op de Van Heemstraweg. Het vuurwerk wordt door Tuincentrum Bull verzorgd.

Kinderrommelmarkt
Op zaterdag 26 april vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats. Kinderen die een plek op de vrijmarkt willen reserveren, kunnen zich hiervoor inschrijven bij de Bruna aan het Julianaplein 28. Inschrijven kost € 2,50 per plek. Wees er snel bij! De kleedjesmarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Veel winkels openen op deze dag hun deuren, er zijn springkussens en ander vermaak op het Julianaplein en wie zijn talenten ten toon wil spreiden, kan meedoen aan of genieten van de voorrondes van ‘Beuningen got talent’.

Braderie en finale ‘Beuningen got talent’
Zondag 27 april is het koopzondag. Een heerlijke middag om te winkelen en te slenteren over de pleinen, terwijl er in het hele centrum allerlei leuke optredens plaatsvinden. Er is een braderie met 120 kramen, een kleurrijke modeshow en er zijn swingende zumba-demonstraties. Stichting Sprankel treedt op en op het Amaliaplein is een kleine kermis met onder andere een zweefmolen, draaimolen, touwtje trekken, suikerspinnen, oliebollen en snoepkraam. Op het hoofdpodium op het Julianaplein is de finale van ‘Beuningen got talent’.

 Het volledige programma is te vinden op lentefeestenbeuningen.nl.

Cookieinstellingen