Creativiteitsmarkt Molenfeesten Winssen

Foto:

In  het weekend van 5 tot en met 7 september 2014 worden in Winssen de
Molenfeesten georganiseerd. Dit festijn wordt nu alweer voor de tiende
keer gehouden in en rondom de Beatrixmolen aan de Molenstraat te
Winssen.Onderdeel van het programma op zondag 7 september van 11.30 uur tot 17.00 uur is de creativiteitsmarkt. Op het schilderachtige terrein aan de rand van het dorp zijn de kraampjes speels als een lint langs de molen en de tent gedrapeerd.

Deelnemers aan deze markt laten dan zien wat ze op creatief gebied in huis hebben. Dat kan zeer  uiteenlopend zijn, wat altijd een erg gevarieerd aanbod aan kraampjes oplevert. Ook voor verenigingen, stichtingen en groeperingen is het een mooi uithangbord om je te presenteren.

Bij deze  markt staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit voorop. Lijkt het je  leuk om met de Molenfeesten een kraam te bemannen/bevrouwen  en je eigen gemaakte kunstwerken, verzameling of ambacht aan het grote publiek te tonen/te demonstreren, aarzel dan niet en neem contact op met de organisatie. 

Er zijn op deze markt nog maar een beperkt aantal plaatsjes vrij.
Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog vragen? Wil je een inschrijfformulier?  Neem dan contact op met Beppie Verploegen – tel.  0487 -523579 of Monique Maillé – tel. 0487 – 523370. Je kunt ook mailen via  [email protected]. Voor meer informatie, kijk op: www.MolenfeestenWinssen.nl.

Activiteit: Molenfeesten Winssen
Datum: 5 t/m 7 september 2014

Locatie: Beatrixmolen Winssen

Cookieinstellingen