Gemeentelijke zilveren Draagspelden uitgereikt

Foto:

EWIJK – Als blijk van grote waardering voor hun langdurige verdiensten voor de gemeenschap van Beuningen is door burgemeester Carol van Eert een gemeentelijke zilveren Draagspeld (speld van verdienste) uitgereikt aan de heer Peter van der Cruijsen, mevrouw Mien Lamers-Willems en mevrouw Diny van Rens-Jansen. Wil de Klein kreeg geen speld omdat hij niet in de gemeente Beuningen woont maar hij werd evengoed in het zonnetje gezet.Op 15 december 1989 werd de Stichting Vrienden van Waelwick door een aantal enthousiaste mensen opgericht met als doel om voor de bewoners van verpleeghuis Waelwick te Ewijk wat extra’s te bieden zoals gezellige en ontspannende activiteiten, een presentje en het huiselijker maken van de gezamenlijke ruimtes. Bovenstaande personen zijn de mensen van het eerste uur.

Vandaag, vrijdag 30 mei 2014 bestaat de Stichting Vrienden van Waelwick 25 jaar. Dit is een mooie gelegenheid om aan de gemeentelijke zilveren draagspeld uit te reiken. Allemaal zetten zij zich meer dan 25 jaar in als vrijwilliger van de Stichting Vrienden van Waelwick in Ewijk. Het Waelwickfestijn dat vanavond met een bingo begint is een van de activiteiten waar de stichting voor inspant.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nieuws  –  Zakennieuws   –   Sport   –   Regio  –  Gezondheid  –  Politiek   –   Agenda 

                   Bedrijvengids  –  Reclame   –   Informatie  –   Contact

Cookieinstellingen