Gemeente tevreden over festival

Foto:

De gemeente Beuningen is heel tevreden over het verloop van het festival
Down The Rabbit Hole wat afgelopen weekend plaatsvond bij recreatieplas
de Groene Heuvels. Burgemeester Carol van Eert: “Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met de organisatie van het festival, Mojo Concerts en LOC7000. Ook het contact met de hulpdiensten verliep goed.”

Kleine broertje van Lowlands
Mojo Concerts organiseert jaarlijks zo’n tweehonderd concerten en festivals, onder meer Lowlands. Dit meerdaagse festival is al jaren steevast uitverkocht. Met het nieuwe festival Down The Rabbit Hole (DTRH) richtten ze zich op een publiek tussen de 20 en 40 jaar, dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek en daaraan grenzende culturele uitingen. Uiteindelijk kwamen rond de 10.000 bezoekers naar de Groene Heuvels. Zij verbleven drie dagen op het terrein.

Het is de bedoeling van de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend festival wordt. Ook zij zijn tevreden over het verloop en de samenwerking met de gemeente. De locatie met veel groen en ruimte en de vergunning om tot 03.00 uur muziek te kunnen maken waren doorslaggevend bij het maken van de keus waar dit festival georganiseerd ging worden.

TIP: Lees ook het interview Young Down The Rabbit Hole van Ugenda.

Cookieinstellingen