Vijf lunchbonnen voor 2 personen

Foto:

Ter gelegenheid van de opening van lunchroom ‘Bijzonder genieten’ aan het eind van deze maand, stelt beuningen.nieuws.nl vijf lunchbonnen voor 2 personen beschikbaar. Deze worden verloot onder al onze nieuwsbrieflezers. Hoort u daar nog niet bij, schrijf u dan snel in!Drie weken geleden brachten wij in het artikel ‘Binnenkort Bijzonder genieten in Beuningen‘, het nieuws dat Guus Leijten het voormalig pand van de Vakfotograaf tot lunchroom aan het verbouwen is. De lezers reageerden heel positief op het bericht dat de lunchroom met bedienend personeel met een verstandelijke beperking een plekje in het centrum van Beuningen gerealiseerd wordt.

Op facebook werd het bericht enorm gedeeld, geliked en van enthousiaste reacties voorzien. Binnen twee dagen hadden al ruim 4.000 mensen het bericht gezien!

lunchroom-bereik-facebook

Guus zegt ook op de facebookpagina van de lunchroom zelf en per e-mail leuke hartverwarmende wensen te krijgen. “Ik ben deze week ook volgepland met gesprekken met kandidaten voor in de bediening”, vertelt Guus. “De kok is al aangenomen en daar ben ik ook de kaart mee aan het samenstellen. Het loopt allemaal goed en ik kijk ernaar uit om te beginnen.”

Voor beuningen.nieuws.nl zijn de spontane reacties aanleiding geweest om iets leuks terug te doen in de vorm van lunchbonnen voor de opening*. Wanneer de precieze datum is wordt binnenkort bekend maar het zal eind van deze maand worden. Wij koppelen de verloting aan onze nieuwsbrieflezers. Zij maken kans op 1 van vijf bonnen voor 2 personen. Men kan kiezen voor een luxe belegd broodje of een salade en een drankje naar keuze.

* Eventueel ook na de opening nog te besteden.

https://www.facebook.com/BeuningenNieuws/photos/a.410640778994400.93877.264057023652777/717500974975044/?type=1

Cookieinstellingen