Beat Batten aan kop bij 3FM Fonds

Stichting Beat Batten zit bovenop de € 27.000 dat tijdens de Grote Gift van het 3M Fonds weggeven wordt! De stichting staat op dit moment op de eerste plaats. Help jij ze aan een grotere voorsprong zodat Beat Batten definitief de finale haalt?oo5vew32clfrtxxgndhfb2zks

Ook in Beuningen woont een patiëntje met deze aandoening en zijn veel mensen uit onze gemeente betrokken en actief voor de stichting. Ton Hendrix uit Beuningen is samen met Erik de Zwart ambassadeur van de stichting Beat Battten. “Ik zou het waarderen als men ten eerste stemt en als tweede de link onderaan dit  bericht door zou sturen naar het eigen netwerk”, zegt Ton. “Samen kunnen we heel veel stemmen werven en die € 27.000 voor onderzoek in de wacht slepen.”

(Foto’s Rob Koppers) Ton Hendrix tijdens ludieke Valentijnsactie in H4ondernemerscafe de Zaak, ondernemers kopen bloemen en chocola. Dit brengt spontaan € 700 op voor de stichting

k7lbs57cwhcng00y8jzq7l7qc

Stichting Beat Batten knokt voor onderzoek naar een behandeling voor alle Batten patiëntjes. Een zeldzame stofwisselingsziekte die ongelukkig genoeg ervoor zorgt dat kinderen op jonge leeftijd blind worden. Maar dat is pas het begin van alle ellende. Vervolgens krijgen patiëntjes te maken met steeds meer uitvalverschijnselen zoals epilepsie, geheugenverlies en uitval van spieren. Momenteel is er geen medicijn beschikbaar waardoor deze kinderen uiteindelijk veel te jong sterven.

Stichting Beat Batten heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de zeer ernstige stofwisselingsziekte. Dit wil zij bereiken door financieel bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar de Ziekte van Batten.

1. Stem (kan t/m 31 oktober 2014 via internet)

2. Mail deze link door of

3. Post een oproep op Facebook en verwijs naar dezelfde link

Gerelateerd(e) bericht(en)
25-05-2014 Mooi bedrag voor Beat Batten dankzij Beuningse benefietavond
20-04-2014 Geef jij € 27.000,- weg?