Inspraakavond verhuizing kermis van Asdonckterrein naar Mauritsplein 

De huidige lentekermis en de gemeentekermis (augustus) hebben het Asdonckterrein als vaste locatie. Zowel de bezoekers als de kermisexploitanten zien onder andere de drukte van de Van Heemstraweg als een obstakel. Een verhuizing naar een locatie in het centrum zal volgens de Stichting Lentefeesten, organisator van de lentekermis, een positief effect op het aantal bezoekers hebben.

De Stichting Lentefeesten, die  afhankelijk is van de inkomsten van de kermis en de braderie, is al enige tijd in gesprek met de exploitanten over de haalbaarheid van een verhuizing naar het centrum. “Gesprekken met de gemeente  hebben inmiddels plaatsgevonden”, zegt Mathijn Sommerdijk, voorzitter van de stichting. “Nu willen we ook de winkeliers en omwonenden in ons onderzoek betrekken en hebben daarom een inspraakavond georganiseerd waarvoor ze uitgenodigd zijn. We willen inzicht geven in de door ons onderzochte alternatieven. We zijn benieuwd naar hoe zij hier tegenaan kijken en wellicht krijgen we ook nog suggesties.” 
Namens de gemeente zullen wethouder Hans Driessen en bedrijfscontactfunctionaris Henk Palm, aanwezig zijn. De inspraakavond vindt plaats op woensdag 15 oktober a.s. om 20:00 uur in de foyer van sporthal de Tinnegieter in Beuningen. Het bestuur van stichting de Lentefeesten nodigt geïnteresseerden van harte uit om aanwezig te zijn. De zaal is vanaf 19:30 uur open en koffie/thee staat klaar.
d7kgd24aq2dtqxfi7ujpevn0b
px0l90jcfyi5q7hltsycm415r
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt. 
Om de Facebookpost  te bekijken, hoef je geen account te hebben.
Cookieinstellingen