500 kerstmannen van Julianaplein naar Beuningen On Ice

Foto:

Dat is de doelstelling van de tweede Santarun in Beuningen. Het
streven is op zondag 21 december 500 kerstmannen aan de start te hebben
voor deze funtocht door Beuningen. De Santarun start om 14.30 uur op het
Julianaplein en eindigt bij Beuningen On Ice, waar een gratis
versnapering en een medaille wachten.De eerste editie van de Santarun was met zo’n 350 enthousiaste Santa’s al een enorm succes. De ludieke tocht van 3 kilometer in kerstmanpak door het centrum van Beuningen werd langs de zijlijn ook gevolgd door een grote schare publiek en onderweg zorgden aanwonenden voor muzikale begeleiding. De Santarun is een tocht voor iedereen: van 2 tot 82 jaar, wandelend, rennend of in de rolstoel. Het gaat niet om het winnen, maar om het plezier en de goede doelen.

De Rotary Santarun wordt al jaren met veel succes georganiseerd in ruim dertig plaatsen in Nederland. Rotaryclub Wijchen-Beuningen-Tweestromenland organiseert deze ‘fun-kerstloop’ om geld in te zamelen voor de Voedselbank en de mantelzorgers in de gemeente Beuningen. Deelnemers betalen € 10 en krijgen in ruil daarvoor een kerstmanpak, een startnummer en na afloop een medaille en een consumptie.

Meedoen?
Inschrijving is mogelijk via de website www.beuningen.rotarysantarun.nl . De Santapakken zijn dan vanaf 14 december af te halen bij Bruna of Primera in Beuningen of de Jumbo in Winssen. Vanaf half november is het ook mogelijk direct in te schrijven door een Santapak plus startnummer te kopen bij hierboven genoemde distributiepunten. Volg de website of de Facebookpagina facebook.com/SantarunBeuningen

Goede doelen
De Voedselbank stelt voedselpakketten beschikbaar aan mensen die van hun inkomen te weinig overhouden om van te leven. De levensmiddelen voor die pakketten krijgt de Voedselbank gratis van bedrijven. De Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers. Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor hun zieke familieleden of vrienden. Via st Perspectief ontvangen zij een ‘mantelzorgplant’ om hen een hart onder de riem te steken.

Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op FB)

HS

Cookieinstellingen