Dabbertjes houdt extra Open Huis

Foto:

Alle kinderen weten dat Sinterklaas met zijn Pieten op zijn boot is aangekomen in Nederland. Het wordt weer een spannende en gezellige tijd! En al helemaal bij De Dabbertjes, de kleintjes worden door de pedagogisch medewerksters voorbereid op het grote feest. Zij zingen enthousiast liedjes, luisteren naar verhaaltjes, knutselen naar hartenlust. Kinderopvang De Dabbertjes organiseert voor de kinderen een extra ochtend opvang als service aan de ouders op 22 november. 

De ouders kunnen dan rustig inkopen doen aan de hand van de verlanglijstjes van hun kind(eren). En de kinderen die deze ochtend naar het kinderdagverblijf komen hebben een hele fijne ochtend met als thema Sinterklaas. Samen pepernoten bakken, verkleden als Sint schminken als Piet en andere leuke activiteiten die te maken hebben met het grote Feest!
Extra Open Huis
Op deze ochtend is er ook een extra Open Huis voor aanstaande ouders. Zij krijgen een rondleiding en kunnen zien hoe de kinderen genieten en kunnen tevens de informatie krijgen die zij wensen.
Kunt u als aanstaande ouders niet op 22 november dan bent u altijd welkom op het maandelijkse Open Huis, iedere eerste dinsdag van de maand, het eerstvolgende Open Huis is op 9 december 2014 van 9.30 uur tot 11.30 uur en van 17.45 uur tot 19.00 uur.   
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt 
(meer dan 1.000 bereikte personen op FB)
Cookieinstellingen