Hobbykoks 6e editie

Na de succesvolle avonden in 2013 en 2014 wordt dit seizoen de 6e culinaire avond ‘HobbyKoks’ georganiseerd. Op woensdag 4 februari a.s. neemt het koksteam ‘heren 3’ o.l.v. Gert-Jan Vaessen de keuken over van Dé Zaak. U kunt zich vanaf nu inschrijven via [email protected].

Voor slechts EUR 27,50 per persoon krijgt u in een sfeervolle Dé Zaak een welkomstdrankje en een 3-gangen verrassingsmenu. U kunt daarbij kiezen uit bijpassende wijnen. Er is ruimte voor maximaal 50 gasten.

Goed doel
De opbrengst van deze avond gaat wederom naar een goed doel: Carelanka. Carelanka ondersteunt al bijna tien jaar lokale organisaties in Sri Lanka, in financieel opzicht, maar ook door het overbrengen van kennis. Dit gebeurt in zeven verschillende projecten waarbij de meest kwetsbare mensen uit de samenleving centraal staan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bejaarden, kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Voor een gedetailleerde beschrijving van het werk van Carelanka kunt u terecht op www.carelanaka.nl.

Cookieinstellingen