Verkiezing Dame en Heer van Beuningen

Foto: Rob Koppers

Vrienden Haring Maatje Beuningen organiseert de verkiezing van Dame en Heer van Beuningen. Deze verkiezing is onderdeel van een nieuw evenement, Vrienden Haring Maatje Beuningen.

Om verkozen te worden tot Dame of Heer van Beuningen dien je aan een van de volgende criteria te voldoen. Zo moet de Dame of Heer op bijzondere wijze in het nieuws komen; innovatief, succesvol, duurzaam, creatief of sociaal maatschappelijk óf de Dame of Heer is creatief, organiserend, onderscheidend, maatschappelijk betrokken bij de lokale bevolking óf zij/hij dient op sportief gebied een uitzonderlijke sportieve prestatie te hebben geleverd.

De deskundige jury bestaat uit de heer W. Bijmans uit Winssen, mevrouw J. Litjens uit Ewijk, mevrouw A. van Oorschot-Romviel uit Weurt, mevrouw A. Bruisten uit Beuningen en juryvoorzitter de heer G. Loeffen uit Beuningen. De jury zal een Dame en Heer uitkiezen uit eigen waarnemingen en binnengekomen nominaties.

Tijdens het evenement Vrienden Haring Maatje Beuningen worden de Dame en de Heer van Beuningen bekend gemaakt. Zij ontvangen uit handen van de burgemeester van Beuningen de  Zilveren Haring van Verdienste.

Het evenement Vrienden Haring Maatje Beuningen vindt plaats op zaterdag 27 juni a.s. in de Huiskamer van Beuningen, café restaurant De Zaak aan de Van Heemstraweg. Het is een belangrijk onderdeel van de nieuwe stijl van voorheen de haringparty bij de Croonprins. De organisatie is een initiatief van de Harten 4 Groep. Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u de organisatie via e-mail bereiken op [email protected]

Cookieinstellingen