Jeugdvakantieweek Beuningen 2015

Foto: JvwB2015

Ook dit jaar organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers weer een jeugdvakantieweek voor kinderen. Deze zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 augustus (di t/m do). Er worden hutten gebouwd, er wordt geknutseld, geverfd, geschminkt, toneel gespeeld, gedanst en nog veel meer! Het thema is dit jaar: Piraten!

Uiteraard kunnen we ook dit jaar niet zonder de hulp van al die enthousiaste vrijwilligers. Heeft u tijd en zin om te helpen dan bent u van harte welkom!! Wij kunnen mensen gebruiken in de catering, bij het knutselen, schminken, de activiteiten of als hutbegeleider bij de kinderen. Maar wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die ons een handje kunnen helpen op zondag en vrijdag voor het opbouwen en afbreken. Interesse ? Stuurt u dan een mail aan [email protected] of kijk op www.jvwb.nl.

Vernieuwde website

Deze website is helemaal vernieuwd! De Jeugdvakantieweek Beuningen wordt dit jaar een officiële stichting en het begint goed met een kersverse nieuwe website! Hier staat alle nodige informatie op en ook de foto’s worden hier geplaatst. Neem eens een kijkje op de nieuwe site! Ben je tussen de 6 en 12 jaar of heb je dit jaar nog in groep 8 gezeten, dan ben je van harte welkom. Je kan je alleen inschrijven of als groep van minimaal 8 en maximaal 10 kinderen. Het is dan wel verplicht om een hutbegeleider hierbij op te geven voor elke dag. Kleinere groepen mogen ook, maar dan komen er wel andere kinderen bij.

De kosten zijn € 14,00 per kind voor 3 dagen incl. lunch. De barbecue op donderdagavond kost € 6,00 per persoon. De barbecue is voor de kinderen, ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, noem maar op! Let wel op: men kan zich alleen hiervoor opgeven tijdens de inschrijving. Alle kosten moeten bij inschrijving contant betaald worden.

Inschrijven

U moet online uw inschrijving aanvragen. Let op: dit is geen geldige inschrijving maar slechts een aanvraag voor administratieve doeleinden. Op woensdag 27 mei wordt u van 18.00 uur tot 20.00 uur verwacht bij Scouting Beuningen om uw inschrijving definitief te maken. Hierbij geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol is vol. Jongeren zijn ook van harte welkom! Zit jij op de middelbare school en lijkt het je leuk om te komen helpen als vrijwilliger en wil je misschien zelfs blijven slapen op de jongerencamping, meld je dan aan. De jongerencamping is er speciaal voor jonge vrijwilligers met een kampvuur, spelletjes, alles erop en eraan. Denk ook eens aan je stage opdracht, daar kunnen wij certificaten voor leveren.

U hoort het, de Jeugdvakantieweek is er voor jong en oud! Het wordt weer een groot feest! Tot snel!

Cookieinstellingen