Dijkmagazijn organiseert heksenmiddag

Het Dijkmagazijn organiseert woensdag 30 maart een heksenmiddag voor kinderen tot en met 7 jaar. Een heks leert je welke kruiden te gebruiken zijn tegen brandnetelprik en andere ongemakken. En we gaan heksensoep koken op een echt houtvuur in een zwarte heksenketel.

Wie heksen eng vindt, look kent de heks van Het Dijkmagazijn nog niet. Die is lief en heel wijs. Ze kent de natuur heel goed en weet wat er gevaarlijk is, maar ook wat je kunt gebruiken. Wist je dat er voldoende planten groeien die je kunt eten? De heks leert ze je, zodat je de goede plukt voor de soep. De heks kent ook nog een heleboel spannende verhalen. Die vertelt ze als we gezellig om het kampvuurtje bij de pan soep zitten.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Heksenmiddag, woensdag 30 maart 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen tot en met 7 jaar, deelname 2,50, incl. consumties.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier betalende en helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Voor info en evt. reserveren hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.

Cookieinstellingen