Met de bus naar Praothuis of Molensoos?

Foto: publiek domein

Deelnemers van het Praothuis en/of Molensoos, kunnen, als ze geen vervoer hebben, opgehaald en thuis gebracht worden door een taxibus. Stichting Perspectief is een proef gestart om deelnemers met onze eigen personenbus te gaan vervoeren. Deze proef is goed bevallen.

Vandaar dat Stichting Perspectief nu het aantal dagen dat ze met hun eigen bus rijden, willen gaan uitbreiden. Hiervoor zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die als chauffeur of begeleider deze deelnemers willen vervoeren.

Sommige bezoekers zijn niet meer zo goed ter been en voelen zich snel opgejaagd, maken gebruik van een rollator of zijn soms vergeetachtig. Dit vereist bijzondere vaardigheden van de chauffeur en begeleider. Het gaat er vooral om dat de deelnemers in alle rust en zonder haast van deze voorziening gebruik kunnen maken.

Heeft u affiniteit met deze doelgroep en vindt u het leuk om vrijwilligerswerk te verrichten en/of wilt u meer ervaring opdoen in het werken met deze doelgroep? Neem dan contact op! Dit kunt u doen door te bellen naar 024-6750939 of een bericht te sturen aan [email protected]

Cookieinstellingen