Politie waarschuwt: insluipster actief bij senioren in Beuningen

Foto: politie.nl

Beuningen, 21-08-2016 – Op zondag 21 augustus was het helaas weer raak… Een 77 jarige inwoonster van Beuningen kreeg bezoek van een onbekende vrouw. Deze vrouw belde aan bij de Beuningse met de vraag of ze even in haar woning mocht kijken. Dit omdat ze “zogenaamd” ook een appartement voor haar eigen moeder wilde kopen in het zelfde complex.

Ondanks dat de Beuningse aangaf dat ze dit niet wilde hebben drong de vrouw toch de woning binnen. Uiteindelijk heeft de Beuningse deze vrouw toch naar buiten weten te duwen. Het is nog even onduidelijk of er goederen zijn weggenomen vanuit de woning.

De laatste maanden zijn er meerdere insluipingen geweest op dergelijke wijze. Meestal slaat de insluipster eind van de middag toe. Ook komt het opgegeven signalement in de meeste gevallen aardig overeen.

Signalement

De insluipster is een blanke vrouw van ongeveer 25 jaar oud. Ze spreekt Nederlands met mogelijk een oost Europees accent. Ze is ongeveer 1.60 meter lang en heeft een smal postuur. Daarnaast heeft ze lange blonde haren welke ze draagt in een staart.

De insluipingen vinden plaats in appartementen complexen/ aanleun woningen waar voornamelijk senioren wonen. Mocht u mensen kennen welke in een dergelijk complex wonen waarschuw ze dan voor deze insluipster. Kijk tijdens het uitlaten van uw hond, of het vangen van Pokemons ook eens omhoog naar de galerij van de senioren flat. Hoe meer mensen er opletten hoe groter de kans dat we deze insluipster kunnen aanhouden.

Mocht u haar aantreffen in een dergelijk complex bel dan direct 112 en laat haar in ieder geval niet binnen.

Cookieinstellingen