Prijswinnaars Nationale Sportweek challenge Beuningen samen in beweging bekend!

Van 17 t/m 24 september was de nationale sportweek. Ook Beuningen deed daaraan mee. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd door Beuningen samen in beweging, waaronder de opening van de sportieve week door middel van een sportroute maar ook onder schooltijd was er van alles te doen.

Via (deelname aan) beweegactiviteiten konden er punten worden gescoord. Dit kon door individuele deelname van leerlingen aan activiteiten te inventariseren, maar ook door het extra inzetten van bewegen onder of na school.

De 1e prijs voor groep 6 t/m 8 was het bijwonen van een voetbalwedstrijd van NEC en deze is gewonnen door groep 8 van de basisschool de Reuzepas in Ewijk. De 1e prijs voor groep 4/5(6) was vrijkaartjes voor een middag zwemmen met je klas bij de Plons. De kinderen uit groep 5/6 van basisschool de Wegwijzer uit Winssen kunnen hun zwemkleding alvast pakken want zij zijn de gelukkige winnaars van deze prijs. Tot slot heeft groep 6 van basisschool de Dromedaris de troostprijs gewonnen,  deze prijs bestaat uit een keer gratis bowlen met je klas bij Bowling & Partycenter Beuningen. Wij wensen alle winnaars veel plezier met de gewonnen prijs!

Cookieinstellingen