Herfstavonturen in poppentheater Tingeling

Foto: Poppentheater Tingeling

In de herfstvakantie beleven kabouter Tingeling en Ploem de eekhoorn verschillende avonturen in poppentheater Tingeling.

Op zondag 23 en maandag 24 oktober om 10.30 uur wordt begonnen met ‘Het feestje van Oehoe’ voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling geeft een feest en nodigt een aantal vriendjes uit, zoals Ploem en Miesmuisje. Oehoe de uil hoort dat: kun je zomaar dieren uitnodigen en komen ze dan? Hij besluit ook een feestje te geven. De dieren moeten nu kiezen: gaan we naar kabouter Tingeling of naar Oehoe?

Op dinsdag 25 en woensdag 26 oktober om 10.30 uur nemen de tantes van Tingeling met levensgrote dierenpoppen je mee naar het wilde dierenbos in de voorstelling ‘Olifantje in het bos’ voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kosten 4 euro euro.

Kleine olifantjes houden met hun slurfje het staartje vast van hun moeder. Het olifantje in dit verhaal denkt dat hij de weg zelf wel weet. Maar dan raakt hij de weg kwijt. Gelukkig komt Ploem de eekhoorn hem te hulp en samen gaan ze op zoek naar de moeder van olifantje. “Hoe ziet je moeder er uit?” vraagt Ploem. ‘‘Ze is héél groot, wel tot de lucht”, antwoordt het olifantje. Samen gaan ze op zoek. . .

Ken je het liedje van ‘Olifantje in het bos’? Oefen maar vast!

Ook op donderdag en vrijdag zijn er nog voorstellingen.  Ze worden allemaal gespeeld in het theater aan Tempelstraat 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034.

Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl.

Cookieinstellingen