Coöperatiefonds schenkt €900 aan Hartensoos en Paulussoos

Foto: perspectief

Het Coöperatiefonds van de Rabobank Maas en Waal heeft besloten een aanvraag door Perspectief te honoreren. Perspectief ontvangt een bedrag van €900,00 ter ondersteuning van de start van de ondersteuningsinlopen in Ewijk en Winssen.

Op 27 oktober is de Hartensoos gestart in het MFA ’t Hart in Ewijk. Het is een initiatief van de Seniorenvereniging in Ewijk en Perspectief. Iedere donderdagochtend is de Hartensoos geopend, ontmoeten mensen elkaar en doen activiteiten waar zij zin in hebben. Het is een vrije inloop waar mensen met een ondersteuningsvraag naar toe kunnen. Een grote groep vrijwilligers en een beroepskracht verzorgen de soos.

In februari 2017 gaat de Paulussoos starten in de Salon van dorpshuis de Paulus. Ook hier is het een samenwerking tussen Seniorenvereniging Winssen en Perspectief. De Paulussoos gaat starten op de dinsdagochtend waarna aansluitend gegeten kan worden in het Eetpunt Winssen.

De bezoekers van de Hartensoos en Paulussoos zijn erg blij met de bijdrage van de Rabobank. Zij gaan dit gebruiken voor de aanschaf van o.a. spelmateriaal, creatieve spullen en een geluid set.

Cookieinstellingen