Muzieklessen bij Kunst en Volharding

Foto: kunst en volharding

Met de start van het nieuwe schooljaar, starten ook de muzieklessen weer bij Muziekvereniging Kunst en Volharding Beuningen. Bekwame docenten geven muziekles op blaasinstrumenten en slagwerk, en er zijn lessen voor kinderen met en zonder muzikale ervaring.

Begin september worden de basisscholen in Beuningen weer bezocht en worden workshops gegeven aan de leerlingen in de groepen 5 t/m 8. De leerlingen maken kennis met diverse blaasinstrumenten en kunnen zich opgeven voor een plaats in het Opstaporkest. Tijdens de klassikale muzieklessen, welke beginnen in oktober, leren zij spelen op trompet, bugel, hoorn, trombone of saxofoon.

De lessen vinden plaats op donderdagmiddag direct na schooltijd. Leerlingen met al enige ervaring op een blaasinstrument kunnen privéles volgen en plaatsnemen in het Leerlingenorkest dat repeteert op maandagavond.

Sinds dit seizoen worden er ook slagwerklessen aangeboden. Muziekschool Beat it geeft voor Kunst en Volharding slagwerkles op de dinsdagavond. Bij voldoende aanmeldingen zal een ook leerling-slagwerkgroep opgericht worden.

Meer informatie over de muzieklessen is te vinden op de website: www.kenvbeuningen.nl of via e-mail: [email protected]. Opgeven voor de muzieklessen kan via het eerdergenoemde e-mailadres.

“Muziekles…? Dat volg je bij KenV!”

Cookieinstellingen